Lockar

Hittade en Webcam på Keijos dator här. Avnjut dessa underbara bilder. Haha. Lockigt hår, ska prova en ny plattång (mini) som jag fick i julklapp. Får se hur det blir.


Faaaan det funkar inte att lägga in bilderna!! Får försöka senare, måste springa till bussen nuuuuu.
Puss<3

Måndag..

Godmorgon! Eller ja, jag vaknade 9.20 idag, skönt var det att sova ut och vakna av sig själv! Hade kunnat sova till halv elva, men då hade jag varit ännu tröttare nu. Har avnjutit god gröt till frukost och ska strax börja fixa i ordning mig till skolan. Har endast en lektion, Sociologi. Ska sitta hela lektionen och lyssna på en redovisning, anteckna och komma ihåg svar på tre frågor. Vi ska sedan ha ett G-prov på alla redovisningars tre frågor. Hehe förklarar dåligt. Men men.

Efter lektionen blir det att åka hem till Sandra som fortfarande är sjuk, denna måndag ska vi faktiskt plugga. Hoppas jag. Haha..

Nu blir det att hoppa ner i lite bekväma kläder, sminka mig lite och sedan traska ner till bussen för att åka till skolan. Puss på er!

Lördag

Fortfarande hemma hos Madde och Manda, skriver när jag kommer hem. Kanske går ut ikväll, men jag vet inte ännu. Får se om jag orkar, fick ett konstigt besked nyss så är inte på det bästa humöret kanske. Får se. Men, jag skriver senare!

Puss

Sen sen sen

Dåålig uppdatering jag vet, men det blir så när jag är hos mamma. Sitter ju vid en liten laptop här, någon av dem som är ledig. Hos papa är stora datorn oftast igång, så blir lite enklare. Kommer försent idag till skolan, eftersom jag inte kommer hinna med bussen.. Är så trött att jag tror jag går hem när vi haft lunch, får se hur jag mår då.

Var på jättedåligt humör igår, därför jag inte skrev mer än det jag skrev. Hade ont i magen, mådde illa, kände mig svullen och var alltmänt nere. Kanske skriver lite på håltimmen jag har idag, vi får se!

Nu måste jag springa och sminka mig och borsta tänderna. Hörs sen, puss!

27 januari 2011

Somnade igår, innan tolv till och med! Duktig flicka. Vaknade av mig själv klockan halv tio, också jävligt skönt måste jag medge. En aning blondare nu, känns inte som så stor skillnad, får se när jag borstar ut det och fixar mig om en stund. Men nöjd blev jag, tack mami!

Gårdagen spenderades som sagt med Madde. Vi gick i centrum först med Sandra (okej in på Coop men ändå), sen tog vi två bussen hem till mig. Kollade på tv och pratade lite, mysigt var det iallafall! Sen åt vi, kollade på mer tv och mamma färgade mitt hår, mer tv sen gick hon hem. Eller ja, gick till bussen för att åka hem rättare sagt.

Jag har börjat att känna mig riktigt otymplig nu. Får knappt på mig strumpbyxor på morgonen, sen ska vi inte tala om hur ont i magen det gör (känns obehagligt) när jag ska knyta mina converse. Snart kommer jag inte kunna använda strumpbyxor eller converse om inte jag har en så kallad "påklädare" som hjälper mig haha.

Drömde att Jessica hade gett mig tre par skinnhandskar i present, snacka om att jag yrade när jag vaknade och faktiskt trodde jag hade fått det haha. Drömmar alltså..

Nu blir det frukost och fixering av hår, ansikte och ja leta fram idrottskläder. Vi hörs någon gång ikväll då jag slutar fem och måste plugga så fort jag kommer till mamma. Puss på er!

Projektarbete

Godmorgon!
Ska fixa mig lite smått, med andra ord klä på mig kläder och borsta igenom håret lite. Vet inte vad man ska ha på sig idag men det löser sig, tror jag kom på det nu anyways. Dagen beskrev jag igår men ja haha ni bara älskar att läsa samma saker två gånger? Nej men skolan idag blir endast jobb med projektarbete, när vi är klara med fakta/reaultatdelen (vilket kommer ta jäävligt lång tid) så får vi gå hem. Ett plus är iallafall att mina fixade naglar är kortare än kortast just nu så det kommer inte bli några problem alls idag att sitta och skriva, jag är sekreteraren i vår grupp.

Lillkillen sparkar och har sig, det är så mysigt!<3

Nu ska jag sluta babbla och gå och borsta tänderna. See ya!
<3

Sverige åkte på torsk

Godkväll bloggen! Ska försöka ändra min design, så den blir lite mer mamma-aktig hade jag tänkt. Har bytt påslakan på täcket, så ikväll ska jag sussa med Edward och Jacob :D. Hoppas dem inte bråkar alltför mycket om mig.. Det finns ju en hel del av mig att gilla just nu.. Haha. Gud vad tråkig jag är just nu. Är övertrött så ska gå och lägga mig.

Synd att Sverige inte vann, men de får nu ladda upp för semifinalen istället! Hoppas Sjöstrand står då. Fan, måste ju börja rädda lite nu. Fast Andersson var okej idag, Danmark är svårslagna. De knappade ju in ganska rejält i slutet. Blev 27-24 om jag inte minns fel. Nåväl.

Ska inhandla hårfärg imorgon som sagt, ska försöka hitta någon lite med askblond än den gula färgen jag har just nu. Vill nämligen ha kallare hårfärg än vad som bjuds på just idag. Får se vad jag hittar. Mamma kanske färgar håret på mig imorgon, annars blir det lillmadde om hon orkar. Annars får jag vänta tills på fredag då andra Madde fixar det! Det blir nog bra hur det än blir.

Färgar jag imorgon lovar jag att lägga in en bild på resultatet!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, måste kissa först eftersom lillen håller på och rör sig hela tiden haha! Härligt det där. Godnatt ni söta <3

Music, makes the people, come together, yeah.

Hello!
Dagen i all ära har fan inte varit speciellt underhållande. Provet gick inte så bra, förstod hela formuleringen fel, vilket jag gjorde när jag var helt klar med det och därför lämnade jag in det som det var. Fan också. Nåväl, får hoppas på godkänt nu då iallafall eftersom jag verkligen uppfattade hela skiten fel! Jag som kan engelska. Skitkorv. Nåväl, åt lunch i skolan, kalopps ingen höjdare men det gör ingenting hehe. Gick sedan hem, pratade med M i telefonen ett tag och sedan satte jag mig och pluggade Pedled. Gick bra, är nästan klar (tog ett break och har inte slutfört det än hehe).

Ikväll blir det handbollen, Sverige-Danmark. Kommer bli en riktig rysare haha! Imorgon åh imorgon ska jag köpa hårfäärg och låta Madde färga mitt hår askblont på fredag (om inte mamma erbjuder sig imorgon). Ska även träffa lilla Madde, hon kommer hem till mig, blir mys, prat och ja mys typ.

Vill färga håret nu nu nu!

Åt en god kycklinggryta med sockerärter (love it) och paprika, mucho gusto. Åh saknar Sandra påtal om spanska ni vet. En riktigt smoking chilenare det där! Bara se på henne!  
De finaste Sandrorna som finns faktiskt. Snygga också. <3<3
Tycker att lilla Sandra ska komma tillbaka till skolan och inte vara sjuuk längre! Älskar er!!


Jag har inget mer att skriva nu, blev ett väldigt flummigt inlägg, men jag gillart! Ska sitta och kolla på pojknamn på internet nu, måste ju börja fundera lite hihi!
Puss på er <3

Broken hearts and broken trust, I know

Du är verkligen en person som endast lever i nuet, på minuten. Att ändra dig varannan vecka fungerar inte riktigt, inte hos mig iallafall. I can do this!

Idag blir det en kort dag i skolan, ska hem och plugga sen, fy satan vad efter jag är med några grejer men det tar jag igen så fort jag kan. Handboll ikväll är väl det enda jag bokat in mig på, om jag inte somnar före vill säga. Måste lägga mig tidigt idag.

Nej nu ska jag käka frukost för att sedan dra till skolan och skriva prov. Skriver när jag kommer hem igen!
Puss

Vecka 21 (20+0-20+6)

Vissa kvinnor får halsbränna vid det här stadiet. Det kan kännas som en brännande känsla i bröstet och du kan även få sura uppstötningar. Kanske kan du svettas ovanligt mycket och det beror helt enkelt på de extra kilon som du nu bär runt på. Omkring denna vecka känner du livmodern strax under naveln Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter.

Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 420g. Det kan röra sig fritt i fostervätskan och kan sparka både långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet.

Nu är matsmältningsapparaten tillräckligt utvecklad för att kunna tillgodogöra sig vatten ur det fostervatten som barnet sväljer. I början av graviditeten är det moderkakan som producerar fostervatten men när njurarna fungerar ungefär i fjärde månaden, tar de över produktionen. Njurarna tar även hand om en del avfallsprodukter i barnets blod och tillverkar urin av dem. Men det finns inte mycket urin i fostervattnet utan det mesta av avfallsprodukterna som bildas, transporteras bort via moderkakan och ut i ditt blodomlopp. Det är dina egna njurar som tar hand om det mesta av renandet efter barnet. Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.

Sinnesorganen som barnet ska använda för att lära känna världen utvecklas nu raskt. Smaklökarna på tungan är färdiga. Hjärnans och nervtrådarnas utveckling har kommit så långt att barnet ska ha fått känsel. Vid ett ultraljud skulle du nu kunna fånga en bild, där barnet suger på tummen eller smeker sitt ansikte.


.

Gah! Jag är irriterad. Blir inget bloggande ikväll. Känns bara onödigt.

B&C

Fick precis veta att jag inte ska vara i centrum för ens om en timma! Hinner kolla på 11 avsnittet av Gossip Girl så länge, eftersom jag fortfarande inte sett det och imorgon kommer avsnitt 12! Som jag längtat. Ja jag är en serienörd hehe.

Favoritparet i serien som för tillfället inte är tillsammans. It breaks my heart.

Förkylning?

Godmorgon allesammans.
Hoppas ni mår bra! Jag å andra sidan håller nog på att bli sjuk. Men nu var det faktiskt sen innan jul jag var sjuk så är väl dags igen nu snart. Brukar annars vara sjuk titt som tätt hela tiden oavsett årstid men har klarat mig bra hittills!

Nå, dagens planer innefattar plugg. Plugg, plugg och mat. Hehe. Ska börja klä på mig någonting skönt (=mjukisbyxor) och bege mig till centrum för att möta upp Sandra och käka lunch. Sen bär de av till henne för sociologiplugg tills vi storknar! Vi håller på med ett arbete om Amish-folket och trots att vi har (som vanligt) en seg start är vi båda intresserade av det ämnen så hoppas på att det går vägen idag. Vi har en hel del tid på oss idag att arbeta.

Nej nu ska jag faktiskt klä på mig, vaknade nyss så är lite småseg än så länge. Blir nog bättre med lite mat i magen. Undra bara vad jag ska äta.. I'll let you know later!

Bjuder på en bild från April 2010, fest i en lokal vid mig som jag och några kompisar hade tillsammans hehe.

Underbar söndag

Gud vad lillkillen sparkar och har sig! Vill att mina nära och kära också ska kunna få ta del av detta underbara, men än så länge har bara jag känt sparkarna i magen min.. Hoppas på att de snart blir starkare så ni också får uppleva med mig. Har riktigt konstiga känslor just nu. Förstår mig inte alls på dem, hade iallafall en riktigt mysig kväll! Snarare hela dagen har varit mysig.

Sov en stund på eftermiddagen, gick till Primo med pappa, lillebror och farfar och åt mat. För deras dyra priser borde maten varit godare. Men jag tyckte ändå det var gott! Sen gick vi hem. Jag och pappa låg och kollade på handbollen i deras rum, najsigt värre att Sverige vann! Måste btw kolla upp när nästa match är..

Precis innan matchen tog slut gick jag till bussen för att åka till Heron City. Träffade Sofia där och vi kollade på filmen "Meet the parents: Little Focker" . I början var den lite seg, men när den kom igång var den jätterolig! Mycket sevärd. Tog sedan bussen hem och gick från centrum. Hade telefonsällskap hela vägen hem så var inte rädd alls som tur var hehe. (Är mörkrädd).

Nu när kvällen är kommen (natten typ), så kommer även tankarna fram. Gillar inte mina tankar någonstans. Gör jag inte si så kommer det bli så. Psykbryt nästa. Nåväl, ska väl sova snart tror jag, förhoppningsvis ligger jag inte och är hysterisk haha.

Nej nu ska jag sluta babbla på om ingenting. Ska tänka på dig istället hihi.

Söndag

Trött som fan. Haha. Kom hem vid sex, slockade direkt rakt bom i sängen. Vaknade med mobilen i handen och ett spel igång. Började nämligen spela för jag trodde jag skulle vara vaken, men nej slocknade istället haha. Vaknade vid tolv, nässprayen var slut, panik. Pappa kom hem med nässpray bara en kvart senare, han var tydligen och handlade så det var perfekt!

Nu ska jag sova en stund. Sedan ska jag tvätta av allt smink från igår, dra borsten genom håret X antal gånger och sätta på mig några sköna men någorlunda fina kläder. Ska nämligen vara på Primo i Huddinge med pappa, lillebror och farfar. Farfar ska bjuda på middag! Sedan blir det bio med underbara Sofia på Heron klockan nio ikväll.

Mer om detta sen, måste vila PUSS!

Pappa <3

Pappa är gullig. Han står i köket och fixar med ett stekt ägg till mig och omelett till lillebror och honom. Han har även köpt ett par mammatights som jag ska ha på mig ikväll. Tack pappa du är bäst! Nu återstår endast frågetecknet om vad fasiken jag ska klä på mig ikväll. Det återstår att se.

Skönt var det att duscha iallafall, känner mig fräsh nu. Ska kolla klart på det nya Bones-avsnittet jag inte kollade klart på igår. Spännande!

TTYL <3

Fredag och lördag

Trött tjej här. Ska strax hoppa in i duschen och sedan försöka komma fram till vad fasiken jag ska sätta på mig för kläder ikväll. Har en idé, måste bara kolla så det blir bra hehe. Inget avancerat faktiskt, men äh vad gör det. Kör nog på Converse ikväll också, känns skönast att skaka rumpan i platta skor. Speciellt nu om jag ska palla med en hel kväll haha!

Nu är även mina nyårsnaglar avtagna, inte på ett vackert sätt nej. Men jag blev så trött inatt när jag smsade att det skulle smattra och ha sig, fan Nikita kunde ha vaknat. På tal om Nikita kan jag ju berätta vad jag gjorde igår.

Gick hem efter skolan, sedan körde pappa mig till Sandra för att vi sedan skulle ta bussen till Stuvsta. Middag åts på Stuvstakällarn, ja fasiken det var gott! Delade på förätt med Sandra, sen åt jag biff med pommes och såser hehe. Ovanligt huh?

Mötte Nikita på vägen hem, vi skulle nämligen handla gottis till kvällen. Blev en gigantisk gurka, ett stycke morötter, dip och godis. Vi handlade godis för 111 kronor. Jag skämtar inte. Det var så stora påsar kom vi fram till, alltså Hemmakvälls fel att det blev så mycket godis. Nästan allt godis är idag kvar i skålen här hemma så, vi åt inte upp allt haha!

Vi fixade gurkan och morötterna och dippen, ställde in allt i kylen och kollade på Let's Dance tills Sandra kom hit. Vi satte igång Disneyfilmen Tarzan och satt och proppade i oss allt gott. Iallafall alla morötter och gurkor haha! Sedan började vi kolla Micke och Molle, men efter en tjugo minuter höll alla tre på att somna så då gick Sandra hem och vi gick och lade oss. Klockan var inte mer än tolv när jag la mig i sängen. Nikita somnade nog snabbt i soffan, medan jag låg vaken till två och smsade.

Vi vaknade halv elva idag, Nikita drog för en timma sen ungefär. Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska stå där tills jag inte orkar längre. Känner för det idag.

TTYL <3

Magbilder!

Segt uppdaterat jag vet! Kom hem från skolan halv tre, har suttit och slöat framför datorn sen dess. Skönt faktiskt. Har lite bilder att lägga upp sen, men det orkar jag inte fixa och trixa med nu, eller kanske, vi får se.

La in bilderna nu haha. Bjuder på två stycken från denna vecka, en från i söndags och den med skjortan från i förrgår.


Godnatt

Ni vet den där känslan man har när man skrivit någonting som vill förmedla en känsla, kan vara vad som helst till någon lite sådär extra speciell person? Det känns så härligt att ha ett leende på läpparna från det man skriver the thing tills man får svar! Sen får man bara hoppas att personen hängt med och förstår vad man menat hehe. Du är lite söt tycker jag.

Torsdag igen då! Veckan går fort som satan på motorcykel

Godmorgon! Idag blir det tre lektioner i skolan, sen simning. Om jag hittar någon bikini såklart! Vaknade innan väckarklockan som vanligt, så nu blir det gröt och macka. Blir även mjukiskläder idag, så himla skönt! Dubbellektion i drama och sedan idrott. Inte så avancerat direkt. Eller är första dramalektionen vi haft men ändå! Skriver om det sen.

Drömde om dig inatt, vill inte göra det men i drömmen var du den jag föll för. Drömmar stannar som drömmar för en anledning, vilken vet jag inte än. Kanske jag aldrig kommer få veta.

Vaknade ur drömmen och insåg att nej det finns inget mer nu. Jag vet att det finns någon där ute för mig, jag har bara inte hittat honom än, stressar inte heller, letar inte heller. Jag bara vet. Jag ger inte upp!

I'm calling out, can you hear my voice?
I'm gonna find you through all the noise, oh whoa
You know there's nothing that I wouldn't do
Shine your light as I reach for you

My heart beats for love
My heart beats for love
It's the sound that I hear
Tells me not to give up
It breathes in my chest
And it runs through my blood
My heart beats for love
My heart beats for love

I will survive

Ska strax sova. Kom hem för ett tag sedan. Varit hos Daniel och Ida och haft en mysig tvspels-kväll med massa prat! Ni är riktigt fina vänner ni två, underbara :).

Imorgon blir det bikinishopping på håltimmen. Min överdel var för liten (go figure liksom?), tuttar överallt. Hittade inte underdelen. Blir någon billig från H&M, om dem har fått in några?! Får se imorgon. Hoppas jag har pengar också haha. Sen efter idrotten blir det nämligen simning med Sandra och Bella. Första gången allmänt folk får se min tjockimage!

Nu måste jag lägga mig, börjar få ont i ryggen av denna sittställning jag har i soffan haha. Börjar elva imorgon, supernajs! Blir nog faktiskt mjukiskläder, men jag skyller på att jag är med barn, så det är nog okej ändå ;).

Godnatt små fisar! <3

Onsdaag

Hej hopp!
Nyss hemkommen från centrum och skolan. Satt rätt länge idag och arbetade med projektarbetet. Bra vi är! Gick en stund i centrum med Sandra som missade bussen och sedan traskade jag hem hit till pappa. Idag blir det onyttig efterrätt haha! Inte bara en sak, utan TVÅ. Först en semla, sen en daimbiskvi. Det är sjukt. I förrgår satt jag och pratade med pappa om hur jävla sugen jag var på en daimbeskvi. Han ringde mig nyss och frågade om jag ville ha en för han hade fått en från en kund! Gissa om jag blev glad :D.

Känner mig rätt glad idag, som det kanske märks (?). Är bara hungrig, men ska ta mig en philadelphiamacka så snart lillebror kommit hem i taxin! Skriver mer senare.
Puss på er <3


Veronica
om Dagens:
Vad söt du är som lägger upp en bild på oss :) Var är bilden tagen någonstans? <3

Hehe ja men den är ju så gullig! Var exakt har jag ingen aning om haha ;) Men i stan iallafall efter The Vocie om jag inte minns fel. Knasig men rolig kväll det var haha :)

And it's good to here your vocie

Godmorgon.
Mardröm som vanligt, fast jag kommer bara ihåg en del. Jag och Sandra i en bergochdalbana, röd och svart. Längst bak. Hann nätt och jämnt knäppa fast oss innan vi åkte nedför den första backen. Sandra skrek sådär högt så det ilar i kroppen, jag blundade och hörde hur spåret gnisslade. Skitläskigt. Katterna åkte med dem framför oss. Sen kom M och hans nya in i drömmen, satt och snackade massa blaj, la på. Stod sen och tvättade tre mössor. Under hela drömmen var jag rädd, iakttagen. Sen vaknade jag.

Dagen blir fylld med skola - projektarbete. Ska gå igenom vår lilla hemläxa som vi i gruppen hade. Blir nog bra. Sen efter arbetet blir det hem och läsa läsa läsa. Jag måste läsa. Om jag är duktig och läser kanske jag åker och träffar Daniel! Var ett tag sen nu.. Blir ingen långvisit iallafall, men en stund är alltid trevligt.

Svar på kommentar - M, jag saknar alla knäppa minnen med dig jag också, VI var unga och dumma båda två, alla tre faktiskt. Jaa Öland var så himla mysigt :) Vi får ses någon dag?

Nej nu ska jag fortsätta min frukost! Puss


Dagens

DAGENS VILL HA: Sommar
DAGENS KLÄDSEL: Tjocka leggings - svarta, vitt linne, svart tröja
DAGENS SMINK: Foundation, puder, rouge
DAGENS FRISYR: Dålig hårdag = Utsläppt + mössa 
DAGENS LÅT: Impossible - Shontelle
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS SAKNAD: Gammal hjärtevän, inte den ni tror 
DAGENS BÄSTA: Vänner
DAGENS ROLIGASTE: I matsalen med Sandra haha 
DAGENS DUMMASTE: Smsandet
DAGENS MISSLYCKANDE: Sova tidigt 
DAGENS DROG: Gröt
DAGENS KÖP: Mat
DAGENS GODIS: Inget!
DAGENS HUMÖR: Ledsen och trött



Gammal bild på mig och Veronica!

Dag 2 - Min första kärlek

Jag kommer aldrig någonsin glömma min första riktiga kärlek. 13 år. Snyggast.se --> msn --> telefon. Allt detta på max två veckor. Om ens det. Sedan bestämde vi träff i Stockholm eftersom han skulle åka dit med sin familj (han bodde på Gotland). Kommer ihåg att vi pratade om att vi inte fick ha sex för att han precis kommit ur ett förhållande.
Kommer även ihåg ett helt underbart gulligt mejl jag fick av honom. Ungefär: "Hej Jasmine, förlåt men jag har ljugit för dig. Jag är oskuld och vill inte ljuga för dig eftersom jag tycker om dig", för att förkorta det hela.
Några dagar efter jag fått mejlet stod jag i badrummet i Sörskogen och fixade mig. Hade på mig ett par jeans från Ms. Sixty och ett rosa linne (nästan helt säker), samt mitt flätade guldskärp.
Jag var så otroligt nervös när jag åkte in till stan för att träffa honom. Joi från Gotland. En 15-årig skönhet var allt jag då såg. Jag tror jag skulle svimma när jag såg honom. Vi pratade i telefon "Jag ser dig inte, inte jag heller, nu ser jag dig, inte jag, nu då?, ja nu ser jag dig - klick".

Där stod han. I sin peakjacka, ljusa jeans, svarta tröja och stylade hår utanför Pizza Hut i Stockholm. Han väntade på mig. Lilla mig. En kram, som säkert endast varade några sekunder kändes som minuter. Hans parfym gjorde mig alldeles varm. Han visade mig vägen till deras hotell på Drottninggatan, tror det hette något i stil med Hotell Wallin (inte säker), eller något sånt.

Hans familj som då var helt främmande för mig var ute på stan, medan jag var på ett hotellrum med honom. Ensam. Sportlovet 2006. Skulle fylla 14.

Vi kollade på tv, han satt och sjöng till en Libresse-reklam som var på tv. Han kunde inte sjunga någonstans. Skratta, ja det gjorde vi. Mycket. Sen fick vi för oss att dra ner alla persienner som fanns i hotellrummet, lade oss i den stora sängen och låg och pratade. Skrattade. Började sedan kittla honom and off we go. Tredje dagen var han ingen virgin längre.

Andra dagen gick vi på bio, pratade som bögar, tog vår första pussbild tillsammans och hade det mycket trevligt på bion. Efter andra dagen lämnade jag mitt skärp där, på hotellrummet så jag skulle ha en anledning att åka tillbaka haha. Åt vitlök, skrapade tungan, familjen min skrattade, träffade honom. Kom hem med det krulligaste håret man kan se. Att stå i en dusch utan att duscha håret är farligt. Nasty till och med. Såg ut som en pudel. En lycklig pudel.

Efter tre dagar med honom var det då dags att åka hem. Jag var fast, fullkomligt. Kär. Efter detta började eländigheterna (hade jag inte blivit blind av kärleken hade jag sett det direkt). Vi träffades ungefär var tredje vecka, ibland en gång i månaden. Han visste inte vem han ville ha, mig eller sitt ex. Var länge hos honom på sommaren, han länge hos mig.

Sen började kaoset på riktigt, ett och ett halvt år av kaos. Fram och tillbaka med hans ex, fram och tillbaka med mig. Jag blev psykiskt galen ett tag, men kom ur det fort. Som tur var. Blev sårad om vartannat hela tiden. När han sen våren 07 började prata med min bästa kompis (dåvarande) så började jag förstå. När vi sågs efter det var det endast för aa ni förstår. Åkte ner för att träffa hans syster, sov inne hos honom. Sommaren 2007 insåg jag hur illa han betett sig mot mig under ett och ett halvt år. Saker jag inte vill ta upp här. Var totalt trasig, helt totalt nedbruten.

Stöd av vänner och familj, (samt fester) fick mig att komma ur detta. Som tur var.


Här var han 17 och jag var 15. Våren 2007.

Sen hösten 2007 träffade jag den bästa pojkvän jag någonsin haft. Min omogenhet sumpade dock det förhållandet, men det kan vi ta någon annan gång!

Tisdag

Tung dag. Eller egentligen inte. Ska vara tacksam för dessa korta dagar jag har i skolan nu, jag blir trött väldigt fort och är redo att somna så fort jag traskar innanför dörren hemma. Produktiv har jag varit dessutom, gjorde det jag skulle på Engelskan, pluggade under håltimmen och lyssnade (relativt mycket) på Pedled. Ska hoppa in i ett varmt bad snart och plugga lite till. Får hålla tummarna för att jag inte somnar i badet bara..

Ätit lite gröt till mellis, blir kycklingwok till middag! Tänkte slänga in en bild på magen som får representera vecka 20. Men det kommer senare ikväll.

Mår relativt okej nu. Tankar far runt i huvudet, gråten är nära nästan hela tiden. Men jag ger inte upp nu. Verkar kanske svag, men här får jag skriva vad jag vill.

Måste även tacka er söta människor därute som bryr sig! Ni är himla gulliga som frågar om jag behöver vagn, bilstolar, sängar, kläder. Massor med kramar till er <3

Nu ska jag faktiskt börja tappa upp vatten till mitt bad. Pluggbad, jippie. Hörs senare om jag inte dragit hem till Ida och Daniel! Puss

Impossible


Hormoner.

Drömmar. En fest. En liten plats som blir gigantisk. Människor som jagar. Tvingar mig att använda våld för att ta mig loss. Gamla vänner som varit fiender blir vänner igen. En helt annan personlighet hos min pappa. Drömmar.

Jag gillar inte längre att drömma. Det känns varenda natt som att det är dyster och skrämmande musik. Hela drömmen känns dyster. Alltid. Jag tror inte jag klarar av att sova ensam längre. Fastän jag aldrig är ensam. Det är svårt att hålla ihop, att hålla god min framför alla när man egentligen vill ramla ihop till en hög. Det är riktigt svårt att hålla farten i den tröga uppförsbacken jag famlar upp för. Jag vill stanna. Men det går inte. Jag måste förbi dimman och tränga mig igenom det här jobbiga. Ensamheten. Tomheten. Det trasiga.

Jag måste göra det för mitt barn. Nu.

Vecka 20 (19+0-19+6)

Mamman:
Modern märker att barnet rör sig alltmer och det går ibland att se dess rörelser. Livmodern växer alltmer och skjuter fram magen. Det kan hända att naveln börjar puta ut, i sådant fall kommer den att göra det tills förlossningen. Bröstkorgen växer och det kan vara mycket bekvämt med en justerbar BH.

Vissa lider av halsbränna och förstoppning, vilket är helt naturligt. Det orsakas av att musklerna runt tarmarna och magmunnen inte är lika strama som förut. Motion, rätt kost och att hoppa över kaffe och stark mat kan underlätta. Man får också lättare hål i tänderna och ibland svullet eller blödande tandkött.

Bebisen:
Ditt barn är 25cm långt från huvud till stjärt och väger ca 250g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande. Bär du på en flicka finns det redan omkring två miljoner ägganlag i äggstockarna. Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben, eftersom nervsystem och muskler har utvecklats tillräckligt för att det ska vara möjligt. 

På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se eventuella avvikelser i mammans hälsa.
Vid varje besök mäter man blodtrycket, kontroller barnets hjärtljud och mäter mammans mage. Vid vissa besök kontrolleras även blodvärdet, urinprov och blodsocker hos mamman.

Egna tankar:
Lillpojken sprattlar runt i magen mer och mer, men det är fortfarande ganska svaga sparkar. Magen min har växt väldigt mycket tycker jag själv, sen bara förra veckan. Min navel har inte börjat puta ut, tack för det (eftersom jag inte köpt gravidpiercingen ännu). Halsbränna har jag till och från, men det försvinner lika snabbt som det kom. Brösten växer och växer, behöver nya BH:ar nu så fort som möjligt, för det är inte speciellt skönt att halva brösten inte får plats längre.

(Idag 19+1)


Dag 1 - Om mig

Jasmine Jensen, 1992-02-29. Fyller bara år år var fjärde år. Firar mig annars den 28 februari. Blond. Blåögd, ibland skiftar dem i blågrönt. 167 cm lång. Går sista året i Sjödalsgymnasiest i Huddinge, samhäll-beteendevetenskaplig linje. Är ofta glad, men kan bli irriterad för småsaker. Ibland är jag långsint, men oftast orkar jag inte vara det så länge. Älskar att sjunga, men är för feg för att ta tag i sången och ta lektioner. Spelade fotboll från jag var 5 tills jag var 15, det var det bästa i livet. Saknar en gammal hjärtevän jag hade förut. Gjort det flera månader nu. Blivit extra känslig nu när jag väntar barn. Juste jag ska bli mamma! Ensamstående. En liten pojke ska jag få hihi. Funderar på namn dagligen, vet inte vad han ska få heta. Analyserar alldeles för mycket i saker som händer/inte händer. Barnslig. Lättroad. Öppen. Blyg, men sen inte blyg.

Ja jag har nog inte så mycket mer att säga om mig själv just nu haha. Any questions?

En om dagen, kanske fler eller färre. Den som lever får se!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Vecka 20 (19+0)

Lillkillen har varit vaken ganska länge idag, en aktív gosse som rör sig i magen min. Idag går jag in i vecka 20! Helt sjukt!! Ska ta en magbild så ni får se skillnaden hihi :). Lägger in en liten bild på hur långt jag kommit och så hehe.


Confused

Det är svårt att låta bli att skriva om personen man tycker om trots att han inte är värd min energi. Är nog mest ledsen för det faktum att han helt plötsligt skaffat en ny tjej, bara sådär. Hur mycket betyder jag och vårat barn för honom då? Vet att jag egentligen borde fokusera på andra saker än Micke just nu, jag försöker men det är svårt. Det kommer alltid finnas någonting där, vi ska få ett barn tillsammans. Även om jag kan känna avsky till honom för jag inte vill ta mer skit så sitter jag inte och skriver att han är dum i huvudet eller så. Trots att det här är min blogg där mina tankar ska få vara fria. Känner mig konstig idag. De senaste dagarna har varit förvirrande.

Vet att du läser Micke, du kan inte komma nu igen och säga att du inte vet om du vill ta ditt ansvar, det finns inget val längre. Inte sen du lovade mig att du skulle göra allt för vår pojke. Inte en chans.

Lördag

Har inte haft lust att skriva, eller tid för den delen heller. Eller jo. Men ändå. Imorgon tänkte jag ta kort på magen igen, eftersom jag går in i vecka 20! Exciting tycker jag faktiskt, den andra halvan av graviditeten skall innehålla mer glädje och härligheter än första halvan. Så är det bara. Sen hurvida det blir med dig vet jag faktiskt inte, inte när du sitter och skriver massa skit igen. Nåväl, ska inte lägga ner mer energi åt dig just nu, inte blogginlägg heller haha. Sorry för det förvirrande inlägget innan, fick nostalgikänslor bara, that's all.

Ikväll kommer några bekanta till mamma hit, som jag känt väldigt länge jag också. Blir skomakarlåda till middag och singstar sen på kvällen. Blir nog mysigt faktiskt. Får hoppas på positivitet iallafall haha. Han har inte sparkat speciellt mycket min lille pojke idag, men det kommer nog på kvällen, det tvivlar jag inte på hehe.

Nu borde jag börja fixa mig och klä på mig något lite mer passande än nattlinne/stooor t-shirt. Hör kanske av mig senare ikväll, eller imorgon. Pussen på er <3

Det har inte alltid varit skit. Det här suger verkligen.





Bebis

Hejhopp!
Har varit på UL idag, shit vad häftigt det var att se bebisen! H*n rörde på sig hela tiden haha, barnmorskan fick ruska om magen flera gånger för att kunna undersöka hjärtat ordentligt hehe. Allt såg jättebra ut och h*n växte som h*n skulle. Har fått ett nytt BF nu: 11 juni är det på pappret dags för lilla bebisen att ploppa ut. Jag vet vad det är för kön ja, men pappan till barnet vet ännu inte detta så vill inte skriva ut det här ännu.

Tänkte visa en bild på den lilla krabaten som finns i magen min.


Bebisen i vecka 19 (18+3)!
Snart har det gått halva tiden, helt otroligt.

Klump

Skulle precis gå och fixa mig, men fick precis reda på återigen någonting nytt om den här skiten. Det är inte okej att du ljuger mig rätt upp i ansiktet längre. Det går inte. Det enda jag vill ha från dig är ärlighet, inte ens det lyckas du trycka fram. Jag förstår inte längre vad du håller på med. För bara några minuter sedan var jag sprallig, nu sitter jag lika tung som en sten på stolen i köket och känner för att spy. Jag tycker så pass illa om att folk ljuger så, speciellt du, så nu efter att jag räknat ut ett och annat så har jag en klump av illamående nedtryckt i halsen som bara väntar på att komma upp.

Men ingenting ska få förstöra denna dag för mig, inte du eller någon annan. Idag ska jag vara lycklig. Idag får jag se barnet jag bär på, helt sjukt! Skriver mer sedan om hur allt har gått. Puss på er fina och ärliga människor i mitt liv.

TTYL

Dagen

Hejsvejs!
Hade en seg dag igår, sov och skulle plugga men blev att jag somnade framför tvn. Försov mig i morse, jippie! Imorgon blir det ultraljud, mamma följer med mig :). Sedan blir det handledning i skolan med projektarbetsgruppen. Hoppas detta går som det ska.

Sen när vi är klara med projektarbetet för dagen blir det hemgång för att göra färdigt religionsuppgiften och sedan börja att plugga till provet som jag har på fredag. Får se hur det går, men är ändå "bara" att läsa iallafall.

Blir en pluggvecka för mig, kanske behöver det. Hade faktiskt lust att plugga när jag kom hem, började nästan direkt. Har hälften kvar, klarar det nog på några timmar!
Sen läser jag igenom allt till religionsprovet en gång imorgon, två gånger på torsdag.

Blir väl inte så som jag sagt nu, men får hoppas iallafall!
Ska kolla på "halv åtta hos mig" nu, hörs senare puss <3

PS. Tack för svaren på vilken vecka jag ska läsa hehe DS.

Vecka 19 (18+2)

Är förvirrad och vet inte vilken vecka jag ska läsa på nu när jag är i vecka 19. Ska man läsa vecka 19's sida eller sidan för vecka 18? Eftersom det är 18+0-18+6. Är förvirrad.. Tänkte mest på att ni som läser kanske skulle tycka det vore trevligt att läsa lite om vad som händer med bebisen och sådär. Hjälp med detta uppskattas hehe. Sitter och funderar lite på namn på bebisen. Kanske lägger upp det sen :)

The sun is shining again

Helt otroligt att vakna upp för att solen skiner! Tittade precis ut, blå himmel. Om det ändå kunde vara vår nu. Det hade varit så himla skönt. Nu kom pappa in "Det är så himla skönt ute idag, man kan nästan tro att det är vår!", haha bra tajming.

Vad hände igår?
Åkte hem till Madeleine för att prata med Micke. Vi satt ner, pratade och pratade och ja vi kom överens. Oron att allt kommer bli som innan finns fortfarande kvar men jag får försöka att inte tänka på det så mycket. Vi fokuserar på barnet just nu. Jag kan knappt bärga mig tills det blir sommar nu!

Vad händer idag?
Absolut ingenting, vet ni hur skönt det ska bli? Ska nog ta en sväng förbi Daniel sen, sen kanske pappa, jag och lillebror ska mysa. Prata med en vän i telefon kanske, vad vet jag!

Nu sitter jag faktiskt i soffan och väntar på pappas specialmacka, han är bäst!
TTYL <3

The Holiday

Shit alltså har nog inte varit såhär trött på hur länge som helst! Sov till halv ett, alltså sex timmar. Det funkar inte riktigt för mig hehe. Ska torka håret nu och sminka mig lite, blir bara myskläder på idag för att ska ju endast prata. Orkar inte ta mig någonstans egentligen haha, min kropp är sönder på ett ungefär. Det känns som att jag är bakis för jag är så seg i kroppen och är så trött, jag lovar att jag inte drack igår. Bara alkoholfritt!

Hade varit skönt med mina converse men får blir mina stövlar till mjukisar haha. Nej usch, jag tar med mig mjukisarna istället. Nu måste jag röra på mig, annars kommer jag aldrig hinna med tåget.

TTYL <3

Sen kväll med brudarna

TRÖTT är allt jag har att skriva just nu. Håller på att somna nu när jag skriver. Shit pommes! Har haft en rolig kväll ikväll, tack tjejer ni är bäst <3. Imorgon blir en intressant dag, ska till Östertälje. Kommer nog ha halsbränna, känner att det är på gång. Blev fyra alkoholfria drinkar, alldeles för sura och söta för min hals! Goda till en början, sen blir det för mycket. Lyckades även få brainfreeze en gång haha. Kändes riktigt skumt!

Nu ska jag sova, bjuder på en bild jag tog innan jag bytte om och drog till tåget. Puss och godnatt!


I'm the only girl in the world

Sitter och lyssnar på musik och springer och sminkar mig om vartannat! Kan ta en bild på mig sen när jag är klar. Blev en ganska hård sminkning på ögonen idag, men har en söt vit spetsklänning och svart kavaj så jag kände att det funkar ändå. Blir nog en jätterolig kväll, får hoppas att vi drar oss till Lobby där vi alla står uppskrivna. Men först blir det thailändsk buffé på Berns! Ska inte gå för ens om en timma och jag har redan sminkat mig klart, känns gött de. Ni får sitta och hålla tummarna för Lobby, det är godast drinkar där ;).

Nu ska jag börja platta mitt blonda hår och iallafall försöka få till någon frisyr av det. Skriver innan jag går!
Puss

Fredag 7/1-11

Godmorgon! Idag är en jobbig dag, eller ja igår var en jobbig kväll. Tack för allt fint stöd där ute bland alla vänner! Förstår att det är dina åsikter som vill komma fram, men du gör det på helt fel sätt. Sen när du inte hört allt kan du inte sitta och säga si eller så. För allt du skrev igår var nedlåtande och negativt, förstår att du vill försvara din son det gör jag. Men du måste tänka på vad du säger och skriver. Att det fortfarande går att göra abort vet jag, men du verkar inte riktigt förstå hur jag mår nu. Snarare vilja förstå. Jag har känt att barnet sparkar, jag har hört h*ns hjärta, jag ska på ultraljud på onsdag för att kolla på den lilla krabaten. Det är ett barn nu! Idag går jag in i vecka 19 (18+0) och det känns förjävla härligt! Det är synd att det blivit såhär mellan mig och Mikael ja. Men du har bara hört hans sida, tvivlar på att han har suttit och sagt hur han betett sig.

Ingen av oss är mogna, ännu. Jag har mognat sen jag blev gravid, mognar hela tiden mer och mer. Men det är ingenting du ser eller märker av. Sluta klanka ner på mig snälla. Har du någonting att säga, säg det till mig då. Endast mig.

Idag ska jag iallafall umgås med min lillebror Niklas. Han har ledigt från skolan och vi ska snart gå och handla någonting att äta! Vi får se vad det blir, kanske kommer hem med någonting smaskens också, det är ju faktiskt fredag!

Puss på er alla söta där ute <3

Tröttmössa

Blev inget åka till kusinerna för min del. Har varit så himla trött hela dagen. Ska strax ta mig en alvedon och sedan börja sminka mig. Ska till Brus som ska ha lite folk över. Ingen som helst aning om vilka som ska vara där men blir nog inte borta så länge iallafall. Nej nu ska jag resa på mig och göra mig i ordning. Annars somnar jag om några minuter hah!

Hörs sen puss.

Lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog beslutet att bli ensamstående mamma

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte i år.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Spanien!

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja, men så är det alltid. Inte någon mening att sitta och fundera för det blir oftast inte som man vill. Var jag tvungen att välja någonting skulle det vara mindre drama.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
10/6 - eftersom det var början på mitt sista sommarlov.

8. Vad var din största framgång 2010?
Framgång vet jag inte, men det största som hände var när jag fick se lilla bebisen.

9. Största misstaget?
Maj, fast ändå inte.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, som vanligt.

11. Bästa köpet?
Alla mysiga koftor!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder hehe..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massvis med saker!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Puuuuuh! En jääävla massa låtar.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare skulle jag tro.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Njutit av livet istället för att varit fast i något som gjorde mig ledsen.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma på morgonen, hos pappa på dagen, hos mormor och morfar på eftermiddagen/kvällen och sist men inte minst hos Sandra på kvällen.

19. Blev du kär i år?
Ja.

20. Hur många one night stands?
Inget.

21. Favoritprogram på TV?
Gossip girl, Bones.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av 2010?
Nej.

23. Bästa boken du läste 2007?
Breaking Dawn.

24. Största musikaliska upptäckten?
Massor.

25. Något du önskade dig och fick?
En stor förändring.

26. Något du önskade dig men inte fick?
En förhandsvisning på alla nya Bonesavsnitt. Haha.

27. Årets bästa film?
The last song. Eclipse.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade släkt hemma, några vänner. Hade fest den 20 mars istället för min födelsedag.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Har ingen aning, mig själv är väl det bästa jag kommer på.

31. Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner, familjen.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ed Westwick och Robert Pattinson.

33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Inte någon.

34. Vem saknade du?
En gammal hjärtevän faktiskt.

35. De bästa nya människorna du träffade?
Madeleine Eriksson, Madde Jonsson för att nämna några.

36. En värdefull läxa du lärt dig i år?
Låt dig aldrig luras av någon.

37. Citera en sångtext som summerar ditt år?
"Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know".


Torsdag

Godmorgon! Satan i gatan vad trött jag är haha. Det är väldigt irriterande att drömma om vatten, man blir så kissnödig på morgonen då. Det var tydligen "helt normalt" att drömma om vatten. Allt är normalt i graviditetens värld. Ganska fascinerande faktiskt.

Dagens planer ser ut såhär:
Kissa, äta frukost, kolla på Jurassic Park 3, duscha, fixa mig, åka till kusinerna, fixa i garderoben hemma. Fullspäckad dag! Sen beroende på vad klockan är får jag se vad jag gör de återstående timmarna på dygnet. Kanske träffar en kompis, ligger och sover eller spelar Sims. Vem vet!

Nu vill jag att det ska komma helt nya avsnitt av Bones!!! Innan jag spricker!

Uppdatering

Hejsan.. Förlåt för världens sämsta uppdatering från min sida. Har verkligen inte orkat. Men nu händer det ju faktiskt massa grejer nu! Eller ja, mer än vanligt iallafall..

Mitt nyår var väldigt lugnt, var hemma hos mamsen med Keijo, Jonas, Casper och Sampa. God mat, trevligt sällskap och singstar såklart! Somnade vid ett (men jag hann trycka i mig lite smörgåstårta också) och det var riktigt skönt att inte vakna upp bakis! Ibland är det härligt med alkoholfritt.

Dagen efter nyår blev det fylleslag hemma igen haha. Inte från min sida dock. Följde snällt med till O'learys på kvällen sen för några goda drinkar (alkoholfria såklart) och som sällskap. Har inga bilder från varken nyår eller dagen efter men ni får stå ut! Kom hem vid två och somnade som en stock.

Söndagen spenderades framför datorn och tvn. Var riktigt ofräsh haha. I måndags träffade jag söta Madde, vi fikade på John Chris på Drottninggatan och sedan åkte jag till Sandra och spelade tvspel tills vi däckade.

Tisdagen spenderades hemma hos Daniel och Ida. Hela dagen och kvällen faktiskt! Var riktigt mysigt, massor utav bebissnack mellan mig och Ida (samt massa annat) och tvspel med Daniel haha. Ska nog hälsa på Daniel någonting nu snart när han ändå är ensam. Fina människor det där! <3

Idag har jag varit med Madde igen! Vi gick till barnmorskan, fick helt plötsligt veta att jag skulle få höra hjärtslagen :D. Blev jätteglad och orolig såklart. Tog ett tag att hitta hjärtat, det är en livlig bebis jag har i magen min. Två sparkar och navelsträngen hörde vi när hon letade efter hjärtat :). Det var underbart att få höra!

Nästa vecka blir det ultraljud för mig, då följer kära mamma med och då får vi se bebisen! Vet inte om jag vill veta kön, något förslag vilket ni tycker?

Längtar tills jag får börja skriva såndär gissningslista på när bebisen kommer :D. Vad alla folk tror att det blir för kön (om jag inte tar reda på det) och när h*n kommer. Nu blev detta ett långt inlägg, ska fixa lite gott nu. Här kommer de två bilder som de flesta redan sett!

Vecka 18 (17+5)



TTYL <3


RSS 2.0