Massa tjatter, inga bilder

Hello!
Sitter i soffsängen och kollar runt på internet. Har varit vakna idag sedan 8.30 och vi är helt slut. Eller ja inte Marcus eftersom han sov en och en halv timme och vaknade för ett tag sen. Pigga sötnos! Jag skulle mer än gärna sova litegranna, passa på nu innan måndag. Var ju på motivationsmöte klockan halv tio i morse och vi kom överens om att jag ska börja träna och käka rätt igen på måndag. Nu när jag mår bra igen..

Så igår blev min sista fettomeny på Donken (sallad kommer jag kunna käka utan krutongerna och brödet), gott som fan och idag blir det min sista underbara mammamåltid! Ska nämligen hem till henne och Keijo ikväll för att käka ostpanerad kalvschnitzel (jag kommer aldrig kunna stava till det) med potatis och gräddsås. Underbart! Stannar även där över natten.

Ska även passa på att fota lite när jag ändå är där, behöver lite nya finfina bilder på min sötnosiga son! Snart 8 månader den lilla rackaren.. Tiden bara flyger iväg :) För ett år sedan hade jag precis gått halva graviditeten, hade hoppat av en del kurser i skolan och hade världens problem med att gå/röra mig som bara blev värre haha. Skönt att han är ute hos mig nu, var bara massor med problem med graviditeten (nästan iaf).

Håller även på och funderar lite på min 20årsfest, kommer bli awesooome hoppas jag! Lokal bokad, evenemang klart, men har resten att fundera ut. Kommer bli en temafest, men tror det bara blir på middagen innan faktiskt.

Nåväl, nu ska jag pissa å sen spela Sims. PS. Saknar min älskling. DS.

25 januari 2012

Goddag.

Är på bättre humör än vad jag var igår, hade jag skrivit här då hade det gått illa :).

Ligger och halvsover samtidigt som jag kollar på OC. Ska sova en stund, tills lilleman vaknar, sen blir det att fixa lite här hemma så jag kommer i ordning någon gång!

Efter det blir det promenad + handla och sedan Sims och våffla håret! Får se vilken ordning det blir bara. Är liiiite för bekväm här i soffsängen..

Hörs sen! PUSS


19 januari 2011

Godmorgon..

Sitter i bilen påväg till Högdalen, för att sedan åka till skanstull å sedan ta bussen till Söder. Precis käkat en ostmacka som smakade fiiiiiint.

Har inte så mycket att skriva just nu, vi hörs sen när jag kommer hem igen! :)


Nighty night

Nu jävlar är det ännu en gång lite roligare att skriva i bloggen, när det finally är en ny och fräsch design :). Lite mycket av mitt face kanske, men jag gillar bilden. Saknar systemkameran, faaan att man inte har råd med en egen..

Lilleman håller på och halvsover, jag ska ta mig en skål med flingor och sedan sova tror jag :)

Jaja, lite OC innan jag nannar iallafall. Ha det så bra, så skriver jag imorgon!


18 januari 2012

Hej.

Åh vilket hej jag skrev! Helt galet glatt eller hur. Ska snart kolla på Sveriges mästerkock på tv4play, since jag matade lillskrutten med grötpuré precis när det började haha. Han har även en ny fruktfavorit! Nestlés fruktpuré med smak av hallon, blåbär och äpple. Funderar på att prova duscha med honom själv, fast jag ångrade mig redan när jag skrev det.. Är nog ingen bra idé alls faktiskt.

Kan inte lägga upp några nya bilder för tillfället tyvärr.. Ska iallafall sno Andreas dator imorgon och föra över lite foton till denna stora dator, så jag kan uppdatera er med lite sötnosbilder på Marcus. Tills dess får ni nöja er med väldigt gamla godingar på mig and my friends :)

PUSS på er. Tror jag faktiskt ska spela lite sims ikväll om jag inte fortsätter kolla på OC. Den som lever får se.

Imorgon blir det SÖS och sedan ska jag bara ta det lugnt med Marcus. Kanske vi tar en liten promenix eller så, I don't know yet. Tror jag ska gå till Itrim faktiskt. Måste fan boka tid nu. Inte bara för motivationssamtal, utan även en gruppträff som jag missade i torsdags. Jaja, kanske inte så intressant för er att veta :P.



Nä nu ska jag återgå till mitt.
Godnatt!

GODNATT



Fredagen den 13

Jahapp. Är det inte idag allting ska gå precis tvärt emot det man själv önskar eller vill? Brukar ha otur sådana dagar som dessa, men någonting sådant känner jag inte av idag. Tre rätters husmanskost står på menyn ikväll hemma hos min mormor och morfar med fler.

Det snöar btw ute, kanske var det någon liten själ någonstans som helt hade missat det? :) Just nu håller jag på och kollar på film, har precis börjat men ska snart kolla vad jag ska ha på mig ikväll och sedan börja fixa mig. Vet inte riktigt hur jag och Marcus kommer till mormor och morfar, men det återstår att se. Kanske borde ringa dem och höra haha.

YES, nu blir det att byta bajsblöja numero 3 för dagen!





TTYL

12 januari 2012

Goddag allesammans!

Idag är det en vanlig lugn och tråkig dag. Längtar verkligen tills på söndag då jag flyttar in i min egna lägenhet! Ska bli så sjukt kul. Men ska man typ bjuda hem folk å sånt där? Vet inte riktigt hur det där fungerar när man är nyinflyttad :P. På lördag ska alla grejer in och upp hade jag tänkt mig. Annars får jag vänta med att packa upp tills på måndag.

Ska börja packa ner mina kläder sen i eftermiddag, i IKEA-kassar, får väl se hur många sådana det blir utav alla min kläder haha.

Lilleman sitter i sin matstol och rapar mest hela tiden. Suger på en handduk just nu haha. Tror att han kommer somna snart, vilket skulle vara bra för oss båda, så jag kan fixa lite här hemma utan att behöva bära runt på gnällspiken :). Nej förlåt, älskade gnällspik menar jag ju såklart!

Vet fortfarande inte vad jag ska skriva om alltså. Det enda jag tänker på just nu är thaimat och gröna äpplen. Måste ringa och påminna mamma att köpa äpplena sen!

Aja ska gå och göra lite nytta nu istället för att prata om absolut ingenting :P.



PUSS

Bitterfitta

Gaaah. Jag har tråkigt, det är verkligen inte kul att packa ner saker i lådor. NEJ. Helt totalt oorganiserat dessutom, bara försöker få ner all skit nu så det är klart på lördag när vi ska börja bära in alla kartonger. Vill hellre ta en lång och jättegalet varm dusch. Eller kolla på någon film, alldeles för mig själv! Eller med Andreas om han vill.

Fast om en kvart börjar Gordon Ramsey's best restaurant och det tänker jag inte missa. Så det blir att ultrapacka nu igen och sedan gå ner och kolla på tv.

Blir nog bara denna kartong som är halvfull, eftersom jag är så pass blåst att jag inte fattar hur man får ihop en sådan där kartong. Nej jag tänker inte ens försöka..

Är på dåligt humör idag också btw, som ni kanske märker haha.. Hormoner och mensvärk som ställer till det för mig nu tror jag. Har iallafall käkat asgod köttfärssås och spagetti till middag. Ska gå och fortsätta packa nu tänkte jag, puss på er trevliga och icke dryga människor :)


Party's in tha house

Hello, ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Väntar på svar från några festlokaler nära Huddinge. Skulle nämligen behöva boka en snarast eftersom det snart är dags för min 20års fest! Kommer bli AWESOME tror jag. Middagen med världens bästa tjejer som äger rum innan alla andra partyglada kommer är redan planerad och klar. Eftersom jag inte bara fyller 20 utan även 5 (29 februari) så kommer det självklart bli lite lekar och bus. ÅH jag kunde inte längta mer! (Omg jag stavade länkta först..)

Godnatt mina fina, ska även kika efter fungerande pianon på blocket imorgon, se om något bortskänkes eller sådant. Är så sjukt sugen på att börja spela igen! Kanske även komma igång med sången i samband med det då också. Vore epic.

Nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag inte orka packa, tvätta å hänga tvätten, ringa massa samtal osv imorgon. Fuck jag glömde boka motivationsmöte idag... Aja får lägga till det på min osynliga "to do list".

Puss på er, här kommer en bild på min exceptionellt underbart glada son som togs förra veckan!

Raggsockor

Godkväll allesammans!
Sitter återigen på arslet i soffan här uppe med Grey's igång, Marcus i sin säng lekandes och Andreas sovandes i vår säng. Imorgon ska jag packa mer, inget gjort idag, men imorgon blir det gjort! Jag vill få allting klart så man kan vara lugn inför söndag då jag och lillskrutt flyttar in! :)

Sitter och käkar lite mörk choklad som förövrigt var kanongod! De brukar vara så beska/bittra, men denna var god. Inte så mörk då kanske ;).. Ska efter detta avsnitt sätta igång High School Musical. Ska bli intressant att se vad man tycker om de filmerna nu, jämfört med när de kom ut och man var helt totalt förälskad.

Åh en grej som jag stör mig satan på är de människor som skriver ut grejer, sen undrar folk vart grejen/tidningen/tröjan, ja whatever kommer från - så får man antingen någonting drygt svar involverat ":P"-gubben, eller inget svar alls. Ville bara säga det. Haha. (Nej är inte drabbad av det själv för tillfället, bara kom och tänkte på det).

Ska försöka hinna med att ta lite fler bilder på Marcusparcus imorgon, funderar på att se om han kan ha sina jeans han fick i julklapp. Jättefina! Hoppas på han kan ha dem nu hehe. Måste ringa BVC och försäkringskassan imorgon också. Mycket på gång med andra ord.


Åh saknar högstadiet när jag ser den här bilden! Jag och min dåvarande bästa killkompis Adam :)

Pianokåt

Sitter och funderar lite samtidigt som jag lyssnar på mysig musik. Babe är påväg hem och Marcus sitter äntligen och leker lite för sig själv. Tror det är tänder på gång faktiskt. Måste börja klä på mig någonting annat än ett linne snart känner jag.

Men psykbryt som in i bomben får jag eftersom jag inte längre har några som helst tjocka leggings som passar. Måste köpa mindre storlek, men har ingen lust att gå och handla sådant själv, sjukt tråkigt för både mig och Marcus. Kanske kan lura in Andreas på typ H&M med oss nu när vi ändå är iväg och handlar!

Är sugen på att baka i min cupcakesmaskin jag fick i julklapp, men jag får nog vänta med det tills jag flyttar in i lägenheten. Kan bjuda över lite folk på "gofika" ;).

Varför jag skrev nu, var för att jag har i snart ett år velat ha ett piano, om det får plats, ska jag verkligen försöka se till att jag får dit ett, till nya lägenheten alltså. Tror att det skulle fylla både mina och Marcus dagar med lite lugn. Jag får lära mig nytt, Marcus får prova och även sitta med när jag spelar. Ska verkligen försöka få det hända!

Sitter nu och väntar på att min lillebror ska komma hem med taxin, sedan kommer Andreas hem. När även mor min kommit så åker jag och babe iväg en stund, med eller utan Marcus vet jag inte ännu. Tror det blir bäst om han följer med faktiskt. Jisses vad jag skriver strunt nu..

Vad vill ni läsa om?!

10 januari 2012

Goddag fina!
Eller eftermiddag kanske det är nu.. Ska så snart kärleken kommer hem/Marcus slutar upp med att vara kinkig börja packa de kartonger som står tomma. Idag har jag fixat i köket. Sedan myst med lillskrutt, som förövrigt inte alls har lätt för att vara nöjd idag, ingenting passar lilla mannen. Eller jo, att tugga på haklappen fungerar, så det sysselsätter han sig med nu :)

Jag och babe ska åka iväg sen och handla lite mat till Marcus och lite frukt till mig. Ska ringa Itrim sen också och boka ett motivationsmöte så snart som möjligt. Helst typ imorgon, så jag kan ta mig till gruppträffen utan att skämmas ihjäl.

Vet fan inte hur man gör för att lägga upp bilder i inlägg längre? Det är ju borta från inläggssidan man skriver på? Någon som vet och som kan hjälpa mig? - Okej tar tillbaka det där, hittade precis..



Herrå sålänge!

9 januari 2012

Hello, I'm back! Hade som sagt ingen dator i helgen och det är riktigt frustrerande att skriva blogg via mobiltelefonen. Men anyway, here I am. Mycket engelska.. Marcus sitter i sin säng och leker, jag sitter och kollar på Grey's Anatomy och min käresta kommer hem om inte alltför lång tid! Ska mysa in mig i hans famn hade jag tänkt. Galet vad jag älskar den mannen <3. Idag har jag inte gjort så mycket, jag måste fan packa snart, det ser ut som helvete i mina rum. Har iaf fixat lite i köket, så någonting har jag iallafall lyckats göra. Mamsen kommer hem snart och ska laga kyckling i currysås med ris. Jag har varit så sjukt sugen på det ett bra tag nu, så ringde hon idag på förmiddagen och bad mig ta upp kyckling. OM jag blev lycklig! Nu ska jag gå och hämta min lilla gnällpojke som vill ha uppmärksamhet, klä på mig nå vettigt och sedan gå ner för att vara lite social (vilket jag inte varit på några dagar - rolig tjej - not). Det går inte att lägga upp bilder? wtf.

Nothing to lose

Godnatt. Är verkligen inte på humör för att skriva men gör det för er skull ändå :)

Imorgon har jag inte direkta planer alls. Blir väl mys (haha råka skriva mus först) med mamma å Keijo för min och Marcus del. Ska ta mig i kragen och packa en flyttlåda imorgon också.

Vi sitter och kollar på UFC just nu, vilket verkligen äger såhär på kvällen. Speciellt när man är på dåligt humör ;).

Har fan stor lust att smsa med folk, förstår inte varför eftersom jag alltid är lååångsam på att svara på sms haha. Men verkar som att folk sover nu. Jaja ska sluta pladdra nu känner jag, hade dock varit riktigt gött med en utgång ikväll med lite sköna människor :). Men set får vi ta någon annan gång.

Puss på er!


Forever alone

Sitter nere i soffan med mamma, Keijo och Marcus och kollar på It's complicated. Härlig film som fan det där!

Blir mobilbloggning hela helgen eftersom Andreas självklart har med sig sin dator till sig :).

Jag och mamma sitter och letar efter en snäll person som kan köra och handla lite mumsmat till oss haha. Det går inte sådär jättebra tyvärr men får se hur det artar sig.

Nu ska jag återgå till filmen! Puss


I'm pale

Halvgod morgon idag. Trött som ett as, ont i halsen. Lite pist off att jag missade matchen som vi vann, lite pist off för annat också. Jag gillar inte riktigt att drömma faktiskt. Jag är en sådan som drömmer flera drömmar varje natt, så fort jag vaknar till kommer en ny dröm upp i hjärnan på mig. Jag blir så fundersam och tankspridd när jag har drömt någonting, jag gillar det inte speciellt mycket.

Det är sjukt att man kan känna, äh vafan jag bryr mig inte alls om det där och sedan när det väl händer så känns det som att ingenting annat är viktigare än det i hela världen. Det är lite sådana grejer som far omkring i mitt huvud. Kanske beror det på att jag är redigt trött. Jag vet inte.

Idag blir det iallafall att pussa lite på Andreas innan han åker ut till sig för helgen, sedan packa lite om jag har någon riktig ork till det. Har ändå bara en och en halv kartong att fylla här nu så det ska jag väl ändå ta och orka göra någon gång idag.

Kanske får finbesök ikväll om jag har tur! Kära Sandra. Det får vi se senare, när hon slutat jobba :).

Ska kolla lite serier nu Jersey Shore först, sen får vi se. Puss.

Kom ihåg mig då

Åh, fin stund just nu. Sitter ensam här nere i vardagsrummet nu. Lyssnar på min vän Tim's spellista "Varva ned" på Spotify. Känner mig väldigt lugn nu. Vilket är skönt då jag inte mår sådär jättetoppenbra. Hade tänkt att om en stund kolla på det nya avsnittet av Pretty little liars!

Imorgon kommer även Grey's Anatomy, Jersey Shore och The Secret Circle, så det blir väl en seriekväll imorgon! Får hoppas på att det kommer fler avsnitt av andra program på lördag, så jag har någonting att göra även den kvällen ;).

Annars blir det bara att packa ned mer saker i flyttkartonger, samt kläder i IKEA-kassar. Snart flyttar jag ju!

Nu kommer min man ner, får hoppas jag kan kolla på PLL ändå hihi. PUSS

Trevlig kväll

Godkväll!
Käkade sjukt god middag idag, tror jag iallafall. Kände nämligen ingen som helst smak.. Vi åt iallafall pankopanerad kycklingfilé, nudlar blandat med champinjoner, sugarsnaps, paprika och purjolök och curryaioli. SATAN vad gott det såg ut hehe. Tror att det smakade lika bra dessutom eftersom de andra käkade på nöjt.

Har fixat med systemkamerabilderna nu iallafall! Gick att stoppa in minneskortet direkt i datorn så behövde inte hålla på att installera massa skitgrejer.

Ska upp och pussa på min herre nu, men först bjuder jag på lite finfina bilder på min underbart fina son! <3





Gina Tricot


Goddag!

Goddag mina vänner!
Idag är en bra dag, trots att jag är förkyld, igen.. Nikita kommer hit om en halvtimme typ, sedan ska vi väl mysa med lillgosen som just nu ligger och sover. Han har feber stackarn :( Haha bara för det så vaknade han nu! Väldigt trött, men han har inte lika mycket feber nu, fått alvedon.

Jag har inte hunnit kolla hur man lägger in fotona till datorn (man gör det typ via minneskort, inte någon sladd tydligen). Men jag ska kolla där uppe i lådan ändå, om det kanske finns någon sladd så det blir mycket lättare för mig.

Bara 11 dagar kvar tills jag och Marcus flyttar nu då! Känns riktigt mäktigt och kul, äntligen får jag växa och känna mig vuxen på riktigt. Starta ett liv.

Här bjuder vi på lite nytagna bilder på mig och min lilla solstråle!


Haha, världens snyggaste människor....

Klicka på bilderna för att se vad Marcus önskar sig till våren i ett större format!




Alla kläder kommer ifrån H&M :)
Så finns det någon hjärtlig själ där ute som vill köpa dessa kläder i stl 74/80 till min underbara prins, säg bara till! :D Eftersom jag typ är pank nuför tiden hehe..

Puss å godnatt på er, blir nog inget friskiskort, kostade för många peningar :(
<3

Tryck på F5 om du inte sett den nya designen ännu. Den är mycket enklare och fräschare!

Hello my friends. Hade tänkt att smsa min lilla bollgroda Sandra för att se om hon äntligen är hemma, men laddaren ligger några meter bort, vid Marcus som sover och jag är för jävla lat för att resa på arslet och hämta den. Åh så positiv man kan vara :).

Denna dag har varit lugn, egentligen lite för lugn, men det är okej idag. Börjar träningen igen nästa vecka, jag funderar även på att försöka köpa månadskort på friskis dessutom, så jag kan träna mer varierat på olika ställen. Passträning i sådana fall. Får se vad det kostar och så. Kanske kan önska mig det i födelsedagspresent?

Har tagit massor utav söta och knäppa bilder på lillhjärtat med systemkameran idag! Han är så fin. Ska försöka lära mig hur man för över foton till lilla datorn, för att sedan föra över hit till den större datorn för att slutligen visa er finfina bilder på en mycket söt pojk.

Ska in och kolla på friskis hemsida nu efter en prislista. Har även beställt lite blanketter från skatteverket och försäkringskassan, får se när dem kommer :)

Puss

Pladderipladderipla

Hur i hela friden ska jag klara mig utan mammas goda mat dag in och dag ut?! Får leva på min thaigryta kanske. Är ungefär det jag vet att jag kan laga haha. Käkade precis korvstroganoff med ris, åh så gott det var.

Marcus ligger och pratar med sina gosedjur i spjälsängen som på dagarna fungerar perfekt som lekhage. Han är så sjukt söt när han ställer sig upp, börjar glädjetjuta för uppmärksamhet och ger en världens största leende när man tittar åt hans håll. Underbar känsla att vara mamma, att älska någon annan mer än vad man någonsin kommer älska en vän, partner, ja allt. <3

Sitter återigen och kollar på GA, ska kanske käka lite glass snart, vem vet? Jisses jag vet verkligen inte alls vad jag ska skriva om i bloggen längre. Kanske blivit helt slut i huvudet så jag inte vet hur man skriver. Ska iallafall överföra lite (mycket) bilder från systemkameran till denna dator (och min pappas dator som jag kommer ha hos honom) på Marcus. Lite redigering och sånt. Ska även ta nya bilder på honom, när han ligger på sin björnfäll! Blir nog superbra. Sen måste jag byta del i vagnen, han är väldigt för stor för att ha kvar liggdelen, trots att han fortfarande får plats. Ska se om mamma har den i förrådet eller om vi inte fick med någon sådan. Då blir det att sälja denna pärla på blocket och sedan köpa en sittvagn - ny eller begagnad spelar mig ingen som helst roll.


Älskar dig Andreas <3

Jag är trött och gnäller hur mycket jag vill.

Godmorgon!
Sitter och kollar på GA, ovanligt va? Marcus ligger i spjälsängen och leker. Just nu sprakar det även i blöjan hör jag haha. Idag blir det först vila, sedan ta tag i flyttpackningen del 1. Får se hur långt vi kommer, mor min sa att vi inte hade så många kartonger så vi får se hur mycket som går ner.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just för tillfället, är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Försökte få Marcus att sova hos mig, men icke sa nicke, det skulle han bestämt inte göra. Så jag håller på och tröttar ut honom just nu, sedan blir det lite gröt/ersättning (beroende på hur trött han är), för att sen söva honom så vi båda får lite sömn haha.

Fortfarande jobbig jävla mensvärk och har inga som helst smärtstillande tabletter hemma. SUG. Livet är allt bra idag haha. Känns som att jag har gråtit ett dygn ungefär, kan nästan inte hålla ögonen öppna alls.

Nej nu tänker jag inte skriva mer, ska stoppa in nappen i bebis mun och sedan se om hans smågnäll betyder sovtime! Puss

Godnatt.

Jävla mensvärk. Fuck it. Hatar den. Verkligen. Bajs. Sista avsnittet av Grey's nu, sen måste jag sova, annars kommer jag svimma i soffan haha. Har blivit hungrig nu dessutom, bara för jag åt middag tidigt. Åh vad glad jag känner mig just nu såhär på kvällskvisten..

Imorgon kommer världens bästa vän hem, inte för att jag kommer få träffa henne imorgon kväll, men ska tvinga hem henne till mig typ på fredag?! KOM KOM KOM å mys med mig och Marcus i helgen hihi hoho <3

Lista

Hade tänkt att göra en lista på grejer jag vill göra detta år, men eftersom jag redan är inne på klichéer så kan jag lika gärna go all in på klichéeidén och göra ett test ifrån typ bilddagboken istället!

Höll du några utav dina nyårslöften? Ja, jag började ta hand om min kropp och träna/äta bättre.
Tror du 2012 kommer bli lika bra? Jag tror faktiskt att 2012 kommer bli ännu bättre (om det ens är möjligt)
Har du förlorat någon kompis detta året? Ja, en vän som jag var ganska nära, vi kunde blivit ännu bättre vänner.
Vad kommer du sakna från 2011? Småbebistiden, gravidmagen, känslan att vara nykär, studenten.
Nämn en positiv sak från 2011? En? Hmm.. Att jag trots bara tio dagar innan BF faktiskt sprang ut, precis som alla andra på sin studentdag.
Vad spenderade du mest pengar på? Mat och barnkläder.
Finns det någonting du ångrar med 2011? Ja, början av året hade jag kunnat visat mig mognare än vad jag gjorde.
Lärde du dig något nytt under 2011? Jag har lärt mig otroligt mycket, både om mig själv, min omgivning och hur det är att ha barn!
Bästa köpet? Iphonen.
Blev du kär i år? Ja, och inte litegranna heller!
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 27/5, 1/6 och framförallt 15/6.
Dog någon som stod dig nära? Nej, sådant kan vi skippa detta år också.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Födde barn, men det kanske inte räknas?
Vad var din största framgång 2011? Stod på mig själv genom hårda tider och ord.
Största misstaget? Impulsiviteten i början av året.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Typ oftare än oftast när jag var gravid. Efter det har jag knappt varit förkyld.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Innan Maj månad mådde jag sådär och var därför ledsen väldigt mycket. Men i början på Maj blev livet allt gladare och gladare.
Vad önskar du att du gjort mer? Ansträngt mig i skolan och jobbat/sparat pengar, sovit.
Vad önskar du att du gjort mindre? Klagat på saker jag inte kunde göra någonting åt.
Hur tillbringade du julen? Med min underbara familj.
Största musikaliska upptäckten? Christina Perri's låt "A thousand years" måste jag nog säga. Fast nä, Moa Lignell från Idol är nog fan högst på listan.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? På min födelsedag tog vi det lugnt, tror vi hade lite fika å mys och åt smörgåstårta om jag inte minns fel.
Har du några nyårslöften? Vara en bra mamma, flickvän, dotter, vän, barnbarn.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min kära vän Daniel och hans fina Ida fick en liten Lucas i Mars.
Vilka länder besökte du? Jag hängde i Sverige hela året
Favoritprogram på TV? Idol.
Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012? En MINST lika bra del 2 på Breaking Dawn, som del ett var.
Vad ser du mest framemot med år 2012? Nya äventyr i Marcus utveckling, mys med älskling, egentid i min lägenhet, att jag fyller 20 och ska fira med dunder och brak, Marcus ettårsdag, min och älsklings ettårsdag, jag kan fortsätta hur länge som helst..


ÅH vad jag älsklar min familj. Snart ska jag lägga mig bredvid min stora kärlek och gosa in mig och verkligen hoppas på att jag kan ligga kvar där tills mitt lilla stora hjärta vaknar och ska ha mat och sedan somnar om i sin egen säng så jag kan återgå till att ligga sked med stora hjärtat.

Long time, no see

Har ändrat min design på bloggen här nu. Orkar inte med Myshowroom längre, det sög där. Eller egentligen inte men jag vill kunna fixa och trixa som attans med designen och det fungerade inte för mig där. Får se när den kommer upp då, för just nu är den inte uppe. Nödvändigt för er att veta? No.

Sitter och kollar på Grey's Anatomy som jag fick i julklapp. Alla sju säsonger som finns ute har jag här hos mig. Känns ganska freakin' underbart! Är dock redan på säsong fem nu, vilket suger lite sådär jättemycket. Men det är nu det intressanta börjar, när Izzie upptäcker att hon är sjuk och George dör osv. Spoiler för er som inte har sett det ännu, men det är väl ändå två år sedan det gick på tv om jag inte missminner mig?

Borde väl vara en ansvarsfull mamma och sova nu när min son ligger och sover så sött i sin egen säng, men nej, rebellen själv ska sitta uppe tills ögonlocken inte kan hålla sig uppe längre. Det låter som en superbra idé måste jag säga!

Imorgon ska jag och mamma flyttpacka lite av mina saker för att sedan åka med det till pappa. Snart flyttar jag hemifrån. Det är ganska galet sjukt egentligen. Ska lämna min allra bästa vän som känner mig bäst utav alla människor på denna planet. Min underbara mamma. Blir jobbigt som fan, men vi bor inte direkt långt ifrån varandra och telefonerna fungerar ju någon extra mil ifrån haha. Jobbigast blir tvätten, eftersom jag måste lära mig tvätta i tvättstuga istället för att ha bekvämligheterna hemma i lägenheten istället.

Det som även det känns i hjärtat är att min älskling inte flyttar med mig och min lilla älskling. Inte ännu. Men förhoppningsvis om ett tag kanske. Så just nu blir jag och lillskrutt ensamma på vardagarna och fulländade på helgerna <3.

Nu ska jag sluta pladdra och börja skriva kortare inlägg med fler bilder. Typ. Haha. Har btw endast handlat EN SAK till mig själv på mellandagsrean iår. Snälla säg att jag är världens bästa?
Puss.

RSS 2.0