22 februari 2012

Godmorgon allihopa! Nu fungerar äntligen Sims 3. Awesome. Dock har jag inte något spelsug.. Kanske blir lite spel ikväll ändå hihi. Den vecka som har gått har jag och Marcus umgåtts med babe, fått hit soffan, blivit fotad för och varit med i tidningen Metro, ja, typ det :). Har handlat lite smått och gott under tiden och igår färgade Sanna mitt hår.

Skönt med lite ljusare färg, men tror jag ska färga det en gång till snart, lite åt det guldigare hållet! Får se om Sanna vill hjälpa mig igen hehe.

Vi kollade även på lite utlandsresor igår med Icka, får se om det blir någonting sådant eller om det mest är snack ;). Är Egypten ett land som är bra att åka till? Ser väldigt fint ut iallafall!

Har lite bilder att lägga in på datorn också, på mig och lilla skrutt! Tvingade Andreas att ta några bilder på Marcus och mig eftersom det är ganska tunt på den fronten..

EN VECKA KVAR TILLS JAG FYLLER SYSTEMBOLAGET!!!

Fan

Helvetes jävla apskit!!!!!!! Sims funkar inte, BLÄ. Snacka om förstörd dag :(


15 februari 2012

Godmorgon!

Sitter och installerar Sims 3 nu, får hoppas på allt jag äger och har att det fungerar nu!

Har iallafall bestämt mig för att jag ska handla klänningarna från den amerikanska hemsidan, men kom precis på att jag inte kan vänta tills pengarna kommer denna månad för då kanske de inte hinner komma tills festen! Fick precis lite panik.. Får fråga min kära mor om jag kan låna pengar av henne sålänge :).

Dagen i all ära har jag stört mycket lingonveckoont i magen vilket är sjukt jäkla jobbigt vill jag lova, så det blir att ta det lugnt precis hela dagen idag :).

Nu blir det till att byta bajsblöja på lilleman!

Puss


Alla hjärtans dag


Galenskap

Blir GALEN snart!!!! Har sedan klockan halv åtta imorse (då min lilla fis valde att kliva upp på riktigt) letat efter en festklänning till 20 årsfesten men jag hittar fan ingenting. När jag väl hittar någonting så är det på en amerikansk hemsida och jag vet fan inte om jag vågar beställa därifrån! Billiga klänningar verkligen, men då kostar istället frakten så det känns onödigt att bara beställa en eller två klänningar för då kan man lika gärna köpa en dyr här hemma, åååh jag orkar inte! Ska gå och tina lite raggmunk nu som blir kvällens middag! Sedan blir det kanske en tripp till HC för att kolla på Kappahl och Lindex reor för att se om man kanske kan hitta någonting där! Vet inte ens om jag ska ha en klänning, eller ett par snygga byxor/leggings och en nice topp till? Känns ju som att man borde ha klänning, men det har jag bara hittat på den amerikanska hemsidan.... HJÄLP NÅGON!?!?!

12 februari 2012

Godkväll! Inte prioriterat bloggen alls senaste dagarna nej, Marcus är fortfarande risig men nu på bättringsvägen iallafall, så dessa sagar har gått till att vara social mot familjen hos mamma, umgås med älskling och ta hand om Marcus. Vi sov kvar hos mamsen i fredags, fick mumsig middag (oxfilé, potatisgratäng och blue cheesesås), kollade på The Voice och sedan QX gaygalan. Resterande tid av helgen har spenderats med min lilla familj i min lägenhet! Jobbig natt/morgon både i fredags och lördags så borde väl sova nu men kan inte riktigt det ännu. Marcus vägrar käka välling när han vaknar tidig morgon nu eftersom det blir som en klump med slem i halsen, så det är bara upp långt innan tuppen, trösta, mata, trösta, mata och sedan vara vaken tills han bestämmer sig för att somna om i en och en halv timme, sedan upp igen och hosta så han gråter och hosta mer, sen bli lugn och leka lite, för att sedan bli ledsen återigen. Efter någon/några timmar av detta somnar han om, vaknar efter en timme, vill ha mat och sedan är det dag! Jisses jag borde verkligen sova.. :O Nåväl, tänkte slänga in en superfin önskelista i ett eget inlägg här snart! :) Fyller ju nämligen 20 den 29 denna månad (femte gången jag fyller år på riktigt sedan jag föddes för er som fortfarande inte förstått det hihi) så önskar mig stora saker, trots att jag blir oerhört glad för det allra minsta :). Önskar jag hade ett jobb så jag slapp önska mig sådana saker jag önskar mig haha.. Mycket önskar nu!!!! BRB puss

9 februari 2012

Godmorgon! Sitter i vardagsrummet hemma hos mamma, på tvn rullar filmen Deep blue sea som jag älskar :D sitter och skriver från deras surfplatta, det går helt okej bra faktiskt. Blir att sova här inatt igen faktiskt, imorgon kommer äntligen babe hem till mig, så tills dess får mamma gosa med mig! Har inte riktigt känt mig på topp den senaste tiden, så att ha sovit här och fått umgås med älskade mamma har gjort att det känns lite bättre. Ska kolla pp min tå nu som bultar satan efter att Marcus körde på den med sin gåstol och sedan hämta den lille, för nu är det sovtime! Puss

Gullfis


Godnatt!

God kväll!
Sitter uppe i mitt gamla vardagsrum och kollar på American Pie. Den första är fan den bästa. Om inte tvåan är bättre. Jag vet inte. Håller på och somnar, men kan inte gå och lägga mig ännu, min lilla älskling har precis somnat i sin gunga, tar jag bort honom därifrån kommer han säkerligen bli galen och vakna och skrika och sådär. Funderar på att gå ner och göra i ordning en flaska välling snart, så han kan käka lite mer innan han sover för natten. Då slipper han förhoppningsvis vakna mitt i natten för att käka!

Det är mest jobbigt för honom eftersom han är så sjukt hungrig då.. Det är väldigt svårt att göra upp sovrutiner för denne lille mannen, han har en väldigt stark vilja som inte alls går och rubba på. Fick honom iallafall att somna i gungan vilket känns bra. Annars hade han varit vaken minst en timma till.

Hoppas någon kanske är intresserad av min lilla bloppis, alla grejer är verkligen i bra skick, annars hade jag aldrig lagt ut dem för försäljning :) Kommer en drös med kläder till imorgon kväll, eller på onsdag på dagen. Får se hur mycket jag orkar göra imorgon när jag tränat med mamma :).

Eftermiddagen och kvällen har varit väldigt lugn idag iallafall. Har käkat god middag (mammas köttfärssås och spagetti), slappat i soffan framför tvn och snackat lite! Kollade på "Sofias änglar", jisses det var väldigt svårt att inte börja lipa vill jag lova :P.

Nä nu ska jag springa ner och göra välling, känns som att om bara några minuter kommer jag inte orka göra det längre så det är väl lika bra att gå ner och göra det nu :).

Sov så gott alla sötnosar! PUSS

BLOPPIS

Här kommer lite bilder på bebiskläder som inte längre behövs i mitt hem, eftersom min lilleman har växt ur dessa! Kommer upp lite kläder varje dag nu tills allt är ute här. Tänkte inte skriva ut några priser, eftersom jag tycker det är mycket enklare om man kommer överens om en eventuell prislapp med den som är intresserad :)

Men priserna ligger runt 10-50 kronor per plagg!

Kommentera på inlägget där plagget finns om du är intresserad/har frågor om plaggen!


Storlekar från vänster; 68 i den brun/gröna stickade tröjan, 62 i den svartvita baseballjackan, 62 i den marinblå/vita velourjackan.


T-shirts - Storlek 62 eller 68 på dessa.


Långärmade tröjor - Storlek 62 eller 68 på dessa.



4 pyjamasar, de vita är med fot, storlek 62.


Korta, långa, med/utan fot - pyjamasar storlek 56.


Två jättesöta pyjamasar i storlek 50.


Pyjamasar i storlek 68. Den blå och gröna är lite tjockare!


2 sparkdräkter, den blågula är i velour. Storlek 56 på båda!


Hängselbyxor, från storlek 62 till 74.


Två fina set, bodyn och byxorna till vänster är i storlek 56, setet till höger är i storlek 62.


Bodys i storlek 50. De till vänster är långärmade, de till höger är kortärmade/linnen.

Det är bara att kommentera här för visat intresse för något/några plagg! :)
Annars kan du mejla mig på [email protected]

Ba en snabbis sådär!

Psyyyykbryyyyyyt! Skrev ett inlägg imorse, men sen dog internet hemma hos mig och nu hemma hos mamma när jag trodde att det låg i utkast (brukar göra det när det kraschar) så jag kunde publicera det så fanns det ingenstans.. Nåväl, inte det jag skulle skriva om. Bankärendet har löst sig, så nu kommer jag iallafall ha mitt körkort betalt när jag väl tar det, vilket känns jättebra! :)

Iskallt!

Hello igen.

Käkade pizzarester med babe till frukost, kollade tv, matade Marcus, packade lite grejer, klädde på lillen, satte honom i pulkan och sedan gick lilla familjen till Jessica och Oscar :). O och A är iväg och åker gokart, Jessica och jag sitter och kollar tv. Skriver senare igen :)

Puss


4 februari 2012

Godmorgon!

Har en enormt energisk son som skrattar, låter, ställer sig upp å snackar om vartannat. Å fort ska det gå!

Helst av allt skulle både jag och Andreas vilja somna om men det har vi redan försökt att göra och då attackerar han oss med sina iskalla händer i ansiktet. Vet faktiskt inte hur jag ska göra med händerna, ska jag låta honom sova med vantar eller hur fasiken gör man? :S

Dagen i all ära blir lugn, har inte pratat med J, men blir nog att jag går dit en sväng med lilleman för eventuell pulkaåkning?! Dock är det så sjukt mycket pudersnö så barnen lär försvinna haha.

Nu ska jag slänga en kudde på Andreas så han kan sätta igång en brasa :). Hörs sen!


Brottby

Dagen i all ära har varit lugn och skön, fick ett litet snabbesök av mormor och morfar vid lunchtid, de ska hjälpa mig med lite mysterier hos banken på måndag och jag hjälpte dem med att ta fram en dekal på Tottenham's märke. Gick alldeles utmärkt med dekalen, bankärendet får vi se hur det går på måndag ;).

Jag börjar faktiskt att tina upp lite nu, YEY! Kanske vågar springa och kissa snart då.. :P



Nåväl, hann iallafall spela lite Sims 2 (jävla äckel Origin som inte installerar mitt Sims 3..), mysa med Marcus osv. Vid tvåtiden kom älskade babe hem till mig, jag duschade, vi packade ihop oss och var iväg klockan tre. Vi var inte hemma hos Andreas för ens klockan var nästan halv sju! Visserligen stannade vi på Brottby's Pizzeria i en halvtimma och handlade i en kvart, men helvete vad kö det var!

Some pic's from Pizzeran




Väl hemma har vi bara gosat och kollat på tv. Ännu en bild på gullegosen!


Nej nu ska jag istället för att kolla på gråtfilm, kolla på Sveriges mästerkock här på datorn. Kärlek till Per Morberg, du står fortfarande högst upp på min 20årspresentslista! Bara tänk er en kram av den manlige mannen! <3

3 februari 2012

Godkväll! Läskigt att just nu är klockan 23.23, eller nej inte alls läskigt (är ensam vaken i en stuga i skogen och ingenting FÅR vara läskigt så..).

Sitter här i soffan för mig själv - trots att mina älskade pojkar sittligger till höger om mig - är jag ändå själv. Funderar på att dra igång en riktig snyftare, typ "Jag saknar dig", eller kanske 50/50. Har inte sett den sistnämnda, så blir nog faktiskt den. Kollar iallafall just nu på "Bröllopsduellen" som om bara några minuter är slut. Å ja, där tog den slut.

Är fortfarande kallt här i stugan, trots att jag har på mig två linnen, en långärmad tröja, en utav babe's tjocktröjor, mjukisar, strumpor, tofflor, mössa!! och täcke haha. Förstår inte hur han klarar sig här på vardagarna då han dessutom är ensam. Stackars plutt.

Förut idag gick jag igenom en jäkla massa gamla kläder jag använde när jag var kanske 14-15 år. Hittade 2 koftor och en kavaj som jag älskade då och most likely kommer använda flitigt nu också.





Inga märkvärdiga kläder egentligen + att bilderna verkligen inte gör dessa rättvisa. Har även två t-shirts som jag inte riktigt kunde släppa ännu, som kommer användas i sommar. PUSS

Nytt i garderoben till lilleman! Tack mamsen och bästa Sofia <3






Time for an update!

Godmorgon fina.

Idag är en riktigt dålig dag för mig. Drömde en sjukt hemsk dröm inatt som kommer sitta fastpräntad i mitt huvud i flera dagar. Tur att Marcus är så sjukt glad idag. Ser ut som att han står och dansar i spjälsängen :)

Ska strax äta frukost, sedan blir det att slänga på sig mjukisarna och en knut i huvudet, dra på Marcus massor med kläder eftersom temperaturen nu står på -11. Ska nämligen träffa Ida och Lucas, vi ska gå till barnkällaren, måste kolla om det kanske finns någon tunnare overall som är mindre klumpig för lillen. Blir iallafall en smoothie och en knäckemacka till frukost. :)

Tror jag måste kila till min lilla pojk och byta blöja på honom, den hänger haha! :D
Är fortfarande sjukt trött sedan drömmen, så det passar extra bra att min käresta kommer hit och sover med oss inatt. Lite lugn och ro för själen + att det då inte alls är långt till helgen då vi ska hem till honom och mysa :). Ska banne mig ta med mig Marcus Pulka då, så vi får röra våra arslen ut och fota och åka pulka med Marcus!

Ikväll blir det stekt kassler med morötter och fänkål i ugn och en gräddsås till det. Blir nog gottans de :)


Här kommer lite randombilder upp. Allt ifrån sista måltiden boende hos mamma, till Marcus :)




Älskar och saknar dig massor mamma! Ikväll ses vi, på träningen visserligen, men ändå! :)
Skriver mer senare idag eller så.
PUSS

RSS 2.0