What a girl wants

Hallå. Sitter ute och gör ingenting på balkongen just nu, kom hem från skolan för ett tag sen, har faktiskt ganska tråkigt. Vad gör man då? Jo man går in på massa hemsidor där det kryllar utav kläder och skor m.m. Sen att man inte har ett öre att handla för är en annan femma...

Jo det där med att sluta kaputt att röka bortsett från fester fungerar inte riktigt som det ska. Jag har nämligen lyckats röka varenda jävla dag sen jag slutade. Men, max tre cigg har det blivit. Ska nog sätta gränsen på fem om jag ska lyckas klara av skolan detta år. Tre kanske senare.. Börjar iallafall nu med att trappa ner istället för att helt och hållet lägga ner en dag sådär bara. Det har jag varken motivation eller ork till. Tro mig, från att röka ett halvt paket om dagen till ingen alls funkar verkligen inte. Så, max fem på vardagar och helger är lite mer fritt. Blir nog bra serrni. Tillslut.

Sitter också och väntar på att min loverboy ska komma hem, han har slutat jobba och väntar väl på bussen eller något sånt där roligt..

Jaja, nu ska jag gå över till musik och annat smått och gott!

/RBJ

Break Of Dawn - Eric Saade

Nu har sommarlovet äntligen slutat (ironi). Skolans tredje vecka är på ingång och jag vet inte riktigt om jag verkligen hatar skolan just nu. Inte ännu iallafall. Påtal om hata så kan jag ju tala om att jag är väldigt högt uppe på min egen hatlista just nu. Ja tro't eller ej jag har en sån i min skalle. På plats numero uno ligger jag, jag har nämligen lyckats slarva bort min vän Hs pappas gamla Motörheadtröja. Jag är så duktig. Den var ju köpt för länge sedan också. Jag är bäst. Den ligger inte hos pappa, inte hos M och får då hoppas jävligt mycket på att den ligger hos mamma. Annars får jag psykbryt. På riktigt. Visserligen med min otur lär den väl inte ligga där heller, GUD vad jag är glaaaaad!... Förstår att H blir irriterad, hade jag också blivit. Damp på mig. Usch på mig. Ska fortsätta leta strax. Bajs.

Iallafall så hade jag tänkt att kanske dela med mig lite av min blogg. Om någon skulle vara intresserad vill säga. Har gett upp yllesockan för ett bra tag sen för orkade inte heta så. Fett fult.

Nej nu väntar M på att få komma tillbaka till datorn eftersom han inte får se vad jag skriver haha. Tönt jag är. Nåväl, nu måste jag fortsätta leta så jag inte behöver punga upp pengar (vilket jag kommer göra om jag inte hittar den såklart!).

/RBJ

RSS 2.0