Fortfarande inget plustecken

För två veckor sedan var jag en vit fläck. Idag har jag fått färg och är lite smått brun. Kanske var en vecka i ett annat land precis vad jag behövde. Två dagars storshopping kanske var vad jag behövde nummer 2. Fick precis lunch serverad av P, vilket låg på tredje plats över min behövande lista för idag. Bra start på världens otursdag! Lär väl bli ändring på det sen också..

Igår åkte hela familjen och kollade på en tvåa till mig och M. Vi är helt sålda på stället (okej en överdrift eftersom vi vill göra om köket och eftersom det ligger i en vänninas källare) och ska slå till. Är ingen bostadsrätt utan ett andra hands boende. Vi ska flytta om en till två månader och det känns kanonbra! Väldigt läskigt men bra. Vi satt ute och skrev en budget M och jag igår kväll, för augustis lön (då vi har som mest pengar). Det känns också kanonbra!

Nåväl, skolan börjar snart och jag fasar. Har ett skitschema både på höst och vårterminen.. Riktigt kul, precos ungefär som att man skulle få en trästock uppkörd i arslet. Ungefär så kul känns den tanken..

Nej nu ska jag gå ut och röka och sola lite. Får se om jag skriver mer sen eller om jag glömmer bort det. M slutar jobbet om en timme, YAAAY! Blir massa pussar och kramar, kom ju hem igår efter tre dagar utan min bebis. Puss på er.

RSS 2.0