Update

En liten update om dagen kanske vore behjärtansvärt. Gick iaf till apoteket och köpte ett sånt där digitalt test. På det stod det "Gravid 3+" vilket alltså betyder att jag är i mer än i vecka tre (alltså blev befruktad för mer än tre veckor sen). Förstod inte riktigt informationen som stod i papperna men ska väl boka någon slags koll så snart som möjligt iallafall. VUL tror jag (vaginalt ultraljud) för att se hur det står till, både i livmodern och i äggstockarna.

Sen ska man ju orka ta ett beslut också.. Men det återkommer jag med senare. Det beslut jag kommer ta kommer även besluta vad för slags blogg jag skriver (inte för att detta är speciellt viktigt). Men iallafall.

Så får se, ska väl ta någonting att äta nu för jag är hungrig.
Såhär har jag mått idag: Ont i brösten, varit hungrig, bajsnödig, trött, ont i huvudet och varje gång jag nyst har det huggit till i äggstockarna. KUL TISDAG!

Dilemma

Det är så mycket som har förändrats på en månad. Löven är gula och röda, proven i skolorna har satt igång på riktigt och just det, jag är gravid. Jag kan skriva det här eftersom jag vet att det inte är fler än mina närmsta som läser denna blogg om ens dem läser vill säga. Jag är helt och hållet totalt splittrad. Har redan gått igenom en abort och är efter en natt med bebisdrömmar och en morgon med bebisbloggar lite mer inne på att faktiskt bli mamma. Trots mina försök till att prata ur D och I från deras graviditet sitter jag nu själv i samma jävla situation.

Ska idag ta med mig M till apoteket för att köpa ett digitalt gravtest för att se hur långt gången jag är, om det nu inte visar sig att vara negativt (igår plussade jag på två test). Jag är ofantligt hungrig och ska nog väcka min käresta. Tänk vad knasigt, detta kanske blir en bebisblogg om några veckor då jag ska ha bestämt mig!

Trots att alla jag pratar med tycker att jag ska göra abort så dras jag till hållet om att få ett barn. Mycket beror även på chanserna att bli steril med en andra abort och i samband med mina cystor jag har i äggstockarna (en blodfylld i vänstra, en vätskefylld i högra).

Nåväl ska försöka väcka pojken min och dra oss ur sängen till apoteket. Spännande!

RSS 2.0