It's been a long long time

Uppdatering: Hemma hos mamma, har fixat naglarna mina, ätit en macka, gråtit, spelat tvspel, pratat, gråtit. Typ det. Just det pratade med M och grät lite till. Känner mig tom fast jag ville det här. Det var det bästa. Dock hade jag velat få slut på detta på ett annat sätt än som det blev. För har fått massor med onödigt skit kastat på mig ikväll.. Blir ledsen för allt. Att göra slut med någon är fan inte kul alls. Bli att stanna inne imorgon och mysa hemma hos mamma. Blir jag sugen kanske jag kommer förbi festen en stund.

Jag och kärlek kanske inte passar ihop?

That's alright, because I like the way it hurts

Man kanske borde börja skriva igen. Här alltså. Jag mår ändå bra, med tanke på omständigheterna. Jag har mina vänner, min familj och viktigast av allt, guldkornet inom mig, det växande livet i magen min. Har suttit och hållt om magen min nu i tjugo minuter. Drömde att bebisen sparkade. Snart får jag äntligen se mitt barn. Åtminstone på en skärm tillsvidare.

Att bli ensamstående mamma, hur känns det för mig egentligen? Det är någonting jag tänkt mycket på. Ensamstående mamma på 19 år. Just nu när jag försöker skriva någonting bra så kommer det inte fram någonting i tankarna. Absolut ingenting. Satt bara och tänkte på att alkoholfria drinkar på krogen verkligen är billiga, men att jag inte gillade dem på Collage igår, utan de på Lobby var godare (dyrare).

Sen tänkte jag på nyår. Vet inte om jag känner för att festa längre. Känns som att jag kommer dra ner stämningen eftersom jag helst av allt vill befinna mig någon annan stans. Vart tänker jag inte säga. Men om Nalle Puh fanns på riktigt så skulle jag behöva en stor kram. Det är allt jag säger.

Hoppas all skit kan försvinna på en dag, det ska väl gå? Vill börja nästa år bra. Eller något. Varför lyckas jag inte med kärleken? Det blir bara skit och pannkaka. Förutom att jag blev gravid nu. Det bästa (och jobbigaste) som hänt mig. Drömde samtidigt som att bebisen sparkade att det var två bebisar. Men det vet vi att det inte är, har ju kollat.

Vet inte vad jag mer jag ska skriva.

Vecka 17 (16+1)

Herregud! Jag är fanemig i vecka 17 nu?! Haha shit vad tiden går fort. Om bara två veckor ska jag göra ultraljudet som jag väntat på så länge! Får se om jag vill veta vilket kön min lilla bebis har. Det återstår att se! Blir Mycket bättre uppdatering nästa vecka, ska nämligen till pappa då och lär sitta en del vid datorn ;).

Har haft en jättemysig julafton, som har firats på hela tre ställen! Först hos pappa på morgonen med jullunch och mysigt sällskap och fin julmusik + juleklappar. Sen vidare till mormor och morfar, jag och lillebror åkte från pappa och dit. Där kollade vi på Kalle Anka, öppnade klappar, åt mat i massor och skrapade lotter. Sedan på kvällen bar det för min del av till en kär vän till mig. Sandra Kjellberg. Den lilla tösen fyllde nämligen 18 igår! Spelade TP med hennes släkt och gav henne en present jag jobbat hårt med och spelade lite tvspel. Idag bär det av till henne igen för kalas! :D

Nu ska jag strax äta frukost och öppna lite klappar här hos mamsen. Först frukost! Kram

Snabbis

Sitter i soffan och käkar en hårdmacka till frukost, kanske jag vaknar till liv då! Gick upp klockan åtta, jisses vad mörkt det skulle vara då, trodde du klockan bara var sex. Haha. Hinner inte skriva så mycket, inte mycket har heller hänt den senaste tiden, har gått in i vecka 16, kan skriva om det sen när jag är hemma igen :).

Nu ska jag äta upp, gå upp och fixa mig och sen bege mig till skolan. Puss

Booth and Temperence

Jag dör! Kolla bara på bilden! Älskar serien Bones, dessa två är huvudpersoner. Såg det senaste avsnittet imorse, jag säger då det, jag måste se nästa! Idag har jag faktiskt spelat lite sims haha. Men jag blir så arg, precis när jag är inne i spelet och känner mig jätteduktig osv så dör allt. Det värsta är att jag inte ens sparat någonting. ALLT åt helvete. Kul. Men ska ta mig lite mat innan mormor och morfar kommer och hämtar mig. Ska till mamma en snabbis för att mata katterna. Mamma och Keijos plan hem är tydligen försenat och de kommer inte hem för ens sent ikväll..

Nu ska jag värma något att äta! PUSS

Lilla Bert

Godmorgon! Blir hemma idag också, men jag mår så himla mycket bättre idag! Fick behålla all mat jag åt igår också så det var positivt. Mådde riktigt illa på kvällen sen och kände mig alldeles yr och konstig men kan bero på vattenbrist bara, ingenting som är så farligt. Får se till att dricka mer vatten idag då :).

Dagen i ära består av vila och återhämtning så jag verkligen kan känna att imorgon i skolan är jag frisk och inte halvdan.

Vet ni vad jag såg nyss? Haha! Bert Karlsson har ett hjärta! Såg precis ett klipp på Aftonbladet.se (skulle kolla om en grej hade kommit upp) på Talang 2010 när han gråter. Det var ganska coolt att se faktiskt haha. Hans ord? "Vinner du inte Talang 2010 så vinner du Melodifestivalen" sen hörde man inget mer än snyftningar. Gulle då.. Eller något.

Nu ska jag sova en stund till skulle jag tro, fast först ska jag kolla runt lite på internet. Världens bästa Sandra fyller ju år snart :D.

TTYL

Sömn

Godmorgon!
Kunde inte riktigt uppdatera mer igår, jag somnade halv sju haha. Det var välbehövlig sömn faktiskt. Vaknade för ett tag sedan. Jag mår bättre än igår iallafall, men än är det inte bra. Är helt utmattad och yr så jag måste försöka äta något. Ska faktiskt ge mig fan på att få ner en hel pannkaka! Det ska bli så gott haha :).

Krya på mig ska jag göra idag, tack till er <3

Imorgon ska jag till barnmorskan, varför förklarar jag lite senare! Nu blir det pannkaka!
TTYL <3


En mycket bra dag..

Herrejösses. Jag mår fortfarande som ett skithål. Riktigt jävla uselt. Sen att huvudvärken smyger sig på gör inte saken bättre. Allt jag äter kommer ut på ett sätt eller ett annat. Eller ja, vad har jag fått i mig? Först ett halvt glas proviva blåbär, sen blev magen tom igen. Sedan ett till halvt glas proviva blåbär och två mackor, besökte nyss toaletten igen. Förlåt om det blir äckliga inlägg, men läs inte isåfall haha. Ska fortsätta vila nu som jag gjort hela dagen.

TTYL

Magont

Idag mår jag inte bra. All denna magont börjar släppa. Bara släppts åt ena hållet, nu mår jag istället illa som en bäver. Får se hur denna dag fortsätter. Ingen skola som det ser ut som nu iallafall. Känns liiiiite osäkert. He he. Skriver sen om jag mår bättre!

Godnatt

Jasså, tydligen så är man korkad nu haha. Någon kommenterade anonymt på bloggen här. Men får väl leva med det. Lite omoget att inte skriva vem du är dock.

Jävla magont alltså

Fått en fråga hur det kommer gå med skolan och betygen. Tänkte att jag kunde skriva lite om det imorgon kanske. Har inte riktigt lust för det just nu, har fan för ont i magen alltså.. Men det kommer imorgon!

VT-11

Här kommer även VT-11 schemat! Måste bara poängtera att jag kanske fortfarande har Idrott B på VT. Men det bestämmer jag själv sen om jag ens ska läsa det mer nu.


Klicka för en större bild

Schema HT-10

Så! Nu har jag duschat och fixat klart ett schema så ni kan se hur jag ska fortsätta skolgången denna termin (som är slut snart). Ska även fixa ett för nästa termin!

Här kommer det för HT-10


Klicka för en större bild

Mat

Har fortfarande ont i magen alltså.. Blir det inte bättre så tror jag att jag åker upp till gynakuten imorgon för att se så att allt står rätt till! Har varit hos mormor och morfar som jag skrev förut, det var väldigt mysigt och framförallt väldigt god mat! Hemmagjort pizza, alla fick ha sina egna saker på, jag hade salami, vitlöksoliver och massor med ost :D. Blev mätt som fasiken. Drack sedan en kopp jordgubbste. Imorgon blir det pannkakor där, mormors pannkakor är inte att leka med. Där har vi RIKTIGA pannkakor, inte så nyttigt men vad gör det när man har blåbärsgrädde till? ;).

Tänkte hoppa in i duschen nu, orkar inte bada eftersom risken är ganska stor att jag somnar då.. Har precis kollat på mitt hur mitt schema kommer bli från och med nästa vecka. Kan lägga upp det alldeles snart! Ganska skönt schema, med håltimmar där jag ska och har möjlighet till att plugga eller bara ta det lugnt.

På återseende gott folk!

Idag - lucia!

Sitter och kollar på Bones, ganska irriterande att det inte finns någon text då de heeela tiden pratar i termer jag inte riktigt förstår haha. Tror nog inte någon förstår det om jag ska vara ärlig! Snart blir det mys hos mormor och morfar för att sedan åka tillbaka till pappa och lägga mig i ett välbehövligt bad. Det summerar eftermiddagen och kvällen ganska perfekt faktiskt!

Btw, har verkligen inte haft någon luciakänsla idag.. Kanske beror på att jag har så jävla ont i magen fortfarande.. Nåväl, hoppas värken går över, annars blir det gynakuten.

Måste komma ihåg att ta med mig pepparkakorna imorgon!!!!
TTYL <3

Vecka 15

Vecka 15 (14+3)

Bebisen:
Nu är den lilla bebisen i princip färdig, men huden är tunn och kalcium produceras för att bygga skelettet. Hörseln utvecklas, men eftersom hörselcentrum i hjärnan ännu inte bildats kan bebisen inte uppfatta ljud. Bebisen har börjat sparka!

Mamman:
Du känner inte av det än, men ditt barn har börjat sparka med de små benen. En del kvinnor känner av rörelserna som små tickningar i magen. Och plötsligt har ett mjölksug infunnit sig! Det beror på det faktum att fostret lagrar kalcium för att benen i den lilla bebiskroppen ska växa till sig. Din kropp påverkas överlag väldigt mycket när barnet växer snabbt inne i din mage. Du kan också känna dig svartsjuk och du drömmer ovanligt mycket. Och så har din midja plötsligt försvunnit! Inga kläder sitter som de brukade och det har blivit dags att införskaffa sig mammakläder på riktigt.


Vecka 15

Fick en fråga om vilken vecka jag är i nu. Har räknat ut att jag är i vecka 15 (14+2)! Det går fort alltså! Snart ligger det en bebis i famnen på mig hehe. OM jag längtar!

Är det någon som är intresserad av att läsa om vad som händer med mig respektive bebisen då jag går in i nya veckor? :)


Helgen

Hej allesammans! Har inte skrivit under hela helgen, men jag har faktiskt haft massa roliga saker för mig. I fredags var jag som sagt med Hanna och hade Idolmys hos mig, vi blev mycket glada då Jay vann haha! Nej men det var faktiskt riktigt trevligt och framförallt välbehövt. Hanna är bra hon <3. Slocknade väl vid tolv ungefär, när hon hade åkt hem.

Igår var jag och åt i centrum med pappa och lillebror, sedan träffade jag fina Sandra. Vi inhandlade present till Paula och åkte sedan hem till mig för att fixa oss. Var barnsliga som vi två är bäst på, dansade och hade alldeles för hög musik på stereon haha. Sen åkte vi till Paula för en fördrink (jag drack fruktsoda), för att sedan åka vidare till stan. Middagen avnjöts på T.G.I Fridays på stureplan. GOD MAT! Framförallt trevlig personal, blev ganska förstummad för det brukar dem inte vara haha.

Vid tolv åkte jag och Sandra hem till mig, kollade på Eclipse en stund och somnade sedan haha. Idag har jag varit på IKEA med pappa och lillebror, vi åt deras julbord :D. Det var väldigt gott!

Nu orkar jag faktiskt inte skriva, är helt lost i skallen, msn plingar och tvn lockar. Skriver mer senare!
PUSS

Ann Ward

Ann becomes a real-life statue on America's Next Top Model.Nigel Barker/Pottle Productions - Thursday, November, 11, 2010, 8:11 PM
Ann in a photo shoot featuring wrestlers from Lucha Va Voom, a form of Mexican Mask Wrestling with photographers Eddie and Moshe Brakha, on Cycle 15 of America's Next Top Model.The CW/Brakha Squared/Pottle Productions Inc. - Thursday, October, 7, 2010, 4:7 PM
Ann in an underwater photo shoot by Matthew Rolston on Cycle 15 of America's Next Top Model.The CW/Matthew Rolston/Pottle Productions Inc. - Thursday, September, 30, 2010, 5:30 PM
Ann poses as a fallen angel for photographer Anne Menke on Cycle 15 of America's Next Top Model. The CW/Anne Menke/Pottle Productions Inc. - Thursday, September, 23, 2010, 12:23 AM

Idol 2010

Godmorgon!
Idag mår jag faktiskt helt okej. Har sovit nästan hela natten, vaknade lite ibland av akut behov av nässpray men hallå, vem gör inte det ibland haha ;). Skulle egentligen gå upp tio men vaknade tjugo över nio och kände att jag lika gärna kunde gå upp då.

Blir en ganska skön skoldag, börjar halv tolv och slutar halv fyra. Har bara tre lektioner, dock är dem lååånga. Men sen blir det hemgång till Hanna, där det blir middag och sedan beger vi oss hem till mig för en myskväll framför Idol! Jag har lite svårt att veta vem jag ska heja på, tycker nästan det är dags för en tjej att vinna i år! Helst av allt hade jag velat se finalen från 2009 igen. Haha. Erik!

Nu ska jag käka någonting, återkommer säkert senare.
Puss på er!



Jay och Minnah!

Eclipse!

Har kommit till mamma nu (för ett bra tag sedan haha), matat katterna och pappa var snäll och bytte i kattlådan nu ikväll. Sitter och har alldeles för hög musikvolym på stereon just nu. Försöker tänka på lite bra saker istället för att bara vara ledsen.

Jag och M har tagit en paus nu, där vi inte ska prata på ett tag och sen ska jag försöka komma på vad jag vill och hur jag känner, samt tror jag att vi behöver det här båda två. Är nog det bästa vi kunde gjort med tanke på hur det varit mellan oss den senaste tiden. Tråkigt att det ska bli såhär men det är för vårt och bebisens bästa.

Har inhandlat Eclipse nu, ska ligga och gotta mig med ett glas vatten framför den filmen snart. Vill bara säga tack för alla fina gratulationer jag fått under dagen i skolan! Kul att många sett det positiva i graviditeten, precis så tycker jag detta ska fortsätta :D!

Puss på er <3

Svar på kommentar

Sop om Dagen:

Elenor <3 vad säger skolan/studievägledaren förresten? är skolan/hon negativ till din bebis eller är dom/hon schyssta? haha kan vara bra att veta, har faktiskt undrat hur skolan skulle reagera ifall man blev gravid... puss


Kul att någon vågar fråga frågor! :)
Jadu, de är positiva och lärarna mina har verkligen brytt sig och varit förstående hittills iallafall. De försöker komma på lösningar och lyssnar faktiskt på en när man vill prata. Elenor försöker hjälpa mig så mycket hon kan med lösningar på skolgången och trots att jag var skeptisk till en början till vissa saker eller idéer hon hade så har jag tagit till mig och kommit fram till att hon har rätt i mycket. Så hon är mycket till hjälp! Haha jaa, inte varje dag man blir gravid heller så förstår att du har undrat ;)

Dagen

Redan torsdag eftermiddag! Tiden går så sjukt fort.. Snart ska ni fasiken få en magbild också. Måste hitta sladden, måste hitta sladden. M kommer hit strax. Senare blir det hemgång till mamma för min del, ska ju vara kattvakt i helgen, börjar idag! Det där med att byta i kattlådan nu är jag är så himla luktkänslig blir en upplevelse haha. Jag kommer nog på en lösning på det problemet också.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu hehe. Naturkunskapsprovet gick som väntat. Inte alls. Svarade på en del frågor, men tvivlar på att jag klarar det. Tyvärr. Men en bra sak som jag gjort idag är iallafall att jag har bokat ny tid hos studievägledaren som förövrigt är skön alltså haha!

Nej nu kommer M strax, måste ner och öppna. Wish me luck.
<3

Godmorgon

Godmorgon!
Sitter i soffan och trycker i mig en frukostmacka samtidigt som jag försöker plugga. Det går inte speciellt bra men det visste jag när jag somnade igår. Har en helvetes lång dag framför mig, som sedan blir lite längre då jag ska ta ett jävligt viktigt beslut (ingenting om barnet, det ska ingenstans!), sen åker jag hem till mamsen för att vakta katterna eftersom dem är i Egypten. Hade många läsare igår haha, får se om någon stannar kvar och sådär.

Måste bara säga grattis grattis till en underbart söt pojke Ida och Erik! (kan inte länka, är lite osmart ibland) bloggen heter iaf http://feliscatus.blogg.se, ta en titt vettja!

Nej ska avsluta frukosten och bege mig till skolan strax. Skriver senare om beslutet. Btw, riktigt skumma drömmar jag börjar få alltså haha.


Everytime

Godnatt <3

Min bebis

Blev inget pluggandes. Fick en annan mycket god nyhet istället! (Ironin flööödar). Orkar inte seriöst. Börjar skratta snart, istället för att fortsätta gråta. Godnatt världen, ska ligga och hålla om magen min hela natten och inte tänka på någonting annat än mig och min bebis.

Crazy

Scary! Ska strax skriva ut bloggen min på facebook, magen börjar synas och känner att facebook faktiskt är det enklaste sättet att "berätta" för omvärlden att jag ska bli mamma. Så de som vill läsa, läser. De andra får leva i ovisshet haha. Nej men ja, man blir ju lite smått nervös nu. Nåväl, alla reagerar olika.

Bartenderutbildningen var faktiskt mycket rolig! Roligare än vad jag förväntat mig. Trots att det var lite tråkigt att vi bara var nio stycken från klassen så var det ändå ganska skönt, blev en annan stämning. Sen käkade några av oss på en sushibar, alla åt sushi, förutom jag då som åt Yakiniku (stavning?). Helt okej där.

Nu, fan alltså jag orkar inte plugga. Men jag måste. Har naturkunskapsprov imorgon och håller på att somna redan nu. Jag är sååå duktig som planerar allt i tid haha. Men men. Får läsa igenom och skriva lite viktiga saker innan jag i sängen däckar.

Ska iallafall försöka plugga lite nu, kanske skriver senare! Puss på er!

PS. Om ni som ser det här för första gången och har några frågor om bebisen (ni som bryr er haha), är det bara att ställa en fråga. Hellre här på bloggen än fritt fram på facebook. DS.

On the first page of our story, the future seemed so bright

Gormorgon.
Vaknade en kvart tidigare än jag skulle, skönt det! Sitter i soffan och lyssnar på Love the way you lie part 2, den är så bra! Får inte nog av den. Nu blir det lite fruktsallad till frukost, lite sminkning och påklädning sen går jag till skolan. Hoppas det inte är för kallt ute, tog inte min tjocka dunjacka..

Skriver senare, här får ni låten!


Grenade

Godnatt gott folk. Imorgon är det jobb med projektarbetet och sedan en trip till stan för en bartenderutbildning som vi fick på köpet när vi beställde studentskivan. Blir nog roligt! Tur att det kommer vara vatten istället för sprit för hua, så klantig som jag är skulle hela stället stinka sprit när jag hade varit i farten. Klibbigt golv? Nej men blir nog roligt att släppa loss lite, även om det bara handlar om att blanda en drink eller kolla på en drink. Eller ja "drink". Får se hur jag ska göra med alla studentskivor nästa år. Min egen ska jag nog orka komma till, men ja resterande får nog bli lidandes.. Kanske parallellklassens, men kommer inte orka vara vaken så länge dock haha :(. Fast kanske är kul att kolla på och ta hand om de fulla människor (vänner) jag känner haha.

Nåväl. Är lite glad nu. Rätt person vann! I Americas next top model säsong 15 :D. Blev kissnödig när jag såg att hon vann, dagens höjdpunkt ungefär. Så kul har jag.

Godnatt på er <3

Vecka 14

 

Barnet:
Lite hår på huvudet

Barnets muskler växer och det blir starkare. Barnet kan hålla uppe sitt huvud och nicka, och rörelserna blir mer märkbara. Händerna kan gripa tag, och fötterna kan sparka lite. Barnets ben är nu längre än armarna.

Det lilla ansiktet ser mer mänskligt ut, och om det har ärvt några ansiktsdrag från dig eller din partner blir de tydligare för varje dag som går. Lite hår kan ha växt ut på huvudet.

Nu börjar produktionen av myelin . Det är den substans som bildar ett skyddande lager runt det system som skickar meddelanden genom hjärnan. Produktionen kommer att fortsätta under de första åren av barnets liv.

Mamman:
Magen växer

Kläderna har förmodligen börjat kännas mindre och du måste köpa byxor och toppar i en större storlek än vanligt. Och din livmoder är inte större än en grapefrukt än.
Mängden fostervatten som barnet flyter omkring i ökar väldigt mycket nu, och det får din mage att växa.

Har du fått en mörk rand mitt på magen? Randen kallas för linea nigra, och vissa kvinnor får en sådan rand nu. Den kommer att blekna bort i de flesta fall när barnet är fött.

Håret återhämtar sig från stressen i början av graviditeten och är nu mer tjockt och glänsande än någonsin förut.

Om du fortfarande är trött ska du se till att du får tillräckligt med järn. Prata med barnmorskan eller läkaren.

Glöm inte bort att graviditet är ett fullständigt legitimt skäl att säga nej till allt du inte känner för att göra. Det är smått otroligt. Och väldigt användbart.


Vecka 14 (13+4)

Har precis nu räknat ut hur långt gången jag är. Innan Petri (barnmorskan) mätte bebisen trodde jag att jag hade gått 12+4, fick då reda på att jag gått 12+2, inte så stor skillnad, men ganska stor ändå, eftersom det är svårt att hålla koll på de där + dagarna. Får ett mer exakt BF-datum i januari när jag ska göra det rutinmässiga ultraljudet. Vecka 19 är ganska sent men det var då jag fick en tid, så får vänta och vänta. På torsdag går jag in i vecka 15, tiden går verkligen fort! Ska nog ringa barnmorskan idag som jag skrev i tidigare inlägg. Får se vad hon säger.

Ska försöka få i mig lite mat, kanske sova en stund också. Om det går. Är galet trött i ögonen men kan inte somna. Har inte lagt upp några bilder på magen ännu, de kommer senare, hittar inte sladden som man lägger in bilder genom mobilen till datorn. Blev lite sgen på kanelknäckebröd nu. Hm.

Nu ska jag stänga av datorn, innan måste jag iofs kolla mejlen igen.

Sen uppdatering

Hej bloggen! Har inte skrivit på en vecka nu. Har hänt massa saker, några roliga och några inte så jätteroliga. Borde egentligen inte skriva just nu, men har varit vaken sedan sex imorse pga av galet illamående, hunnit med att spy också (lite innan klockan sex i morse), plus huvudvärk. Jag funderar starkt på att börja med distansplugg i en hel del ämnen eftersom jag inte verkar må mindre illa nu än för några veckor sedan. Återkommer till det senare.

Gick iallafall in på datorn nu för skulle kolla mejlen, inget svar från en lärare ännu. Tänkte berätta lite snabbt om KUB-testets resultat, jag förstod inte riktigt hur de räknade eller så men ska försöka förklara så bra jag kan. Det "normala" som jag förstod var en risk som låg på 1:200. Allt som var under dessa 200 visade på hög risk för Downs Syndrom. Fick mitt svar förra onsdagen och det svaret var låg risk. 1:20000 var mina siffror, eller snarare bebisens siffror så det kom som en lättnad för både mig och min familj.

Känner dock en oro över att jag inte hört bebisens hjärtslag ännu. Har fått kramliknande symptom på både höger och vänster sida av äggstockarna.. Det är säkert ingenting som är farligt, men jag vill ändå känna mig säker på att bebisen faktiskt lever. Varför jag verkar så paranoid och orolig är också för att jag inte mår speciellt bra psykiskt just nu. Skolan, vänner, pojkvän. Dessa är faktorer som stressar mig, får mig att må dåligt. Ligger redan efter så mycket man kan (ungefär) i skolan och därför börjar jag fundera på distansplugg. Vänner är något man får vara rädd om, finns en hel del falskhet hos vissa men det är ingenting jag pratar om heller. Det värsta egentligen är allt bråk och skrik mellan mig och pojkvännen. Bebisen mår verkligen inte bra av all psykisk ohälsa som det så fint heter. Det gör varken jag eller M heller för den delen.

Jag är trött hela tiden, har ingen ork. Träffar ändå kompisar, trots att jag borde satsa på att ta hand om skolan. Min ork till någonting finns helt enkelt inte längre. Kanske är det precis vad jag behöver, vad vet jag. Det jag vet är att jag mer än någonsin vill ha det här barnet, jag längtar till sommaren kommer då jag äntligen får säga hej till det lilla pyre som växer i min mage.

RSS 2.0