Masterchef på 3an

Skulle skrivit imorse men så blev det visst inte, åkte till HC med K, J och N och kollade lite i affärer. Köpte ingenting men hittade ett par grymma pumps på Din Sko. Får se om jag köper sådana när jag och M åker in till stan (om det nu blir så).

Igår fick vi besök av J som jag inte träffat på ett bra tag, kändes lite halvskumt eftersom vi hade en liten fling en natt här förut. Men det gick bra det.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, ska dra mig neråt och ta en laxmacka nu, känner hungern komma hehe.

/RBJ


Dynamite - Taio Cruz

Goddag, morgonen började ganska dåligt. Vaknade i svett av en mycket konstig zombiedröm. Hittade inte mina cigg, så fick sno en Prince röd av K vilket inte alls faller mig i smaken. Snodde en Menthol av mamma sen, precis som de jag röker. Då blev dagen genast bättre. Kladdade på mig smink och drog sedan med K, mamma och N till KK för att handla. Hem kom jag med lite grejer rikare. Två par klackar 248 kronor på Skopunkten, två pocketböcker för 79 spänn (Den man älskar och Elsas mode), samt två filmer för 99 spänn (LA Gigoloo och Molin Rouge). Självklart ett paket cigg, men det räknar jag nästan inte längre eftersom de nästan alltid följer med hem i kassen.

Glad är jag nu, ska om tjugo minuter traska ner till bussen för att träffa S. Blir en lunch/fika i stan, kanske ett glad vin eller någon cider om det inte kostar skjortan. Måste ju spara till utlandsresan nästa vecka. Då bär det av till Alicante med M, S och S. Najs!

Kollade på en mycket känsloframkallande film igår med M, "The last song" med självaste Miley Cyrus. Har sett den två gånger innan och jag måste säga det, jag älskar den. Varför jag ska utsätta mig för depression varje gång jag kollar på film har jag ingen som helst aning om, men det funkar för mig. Stackars M som måste utstå detta, som inte riktigt själv klarar dessa filmer, lång historia som jag inte tänker dela med mig av. Finns ändå ingen att dela med sig detta till eftersom det är ingen som vet om den här bloggen. Smart jag är.

Nu blir det en avokadohalva med salt och peppar på, delar med mamma. Sjukt gott. Ska även dricka upp min Baccardi Breezer som K köpte till mig (har 5 kvar). Cranberry är en smak som alla borde smaka. Glassigt. Haha nej förlåt jag är inte sån. Bara gillar Breezer, har tröttnat på Rosévinet Rosie för 57 spänn på bolaget, lite för blaskigt. Okej jag ska sluta skriva nu , finns en stor risk att folk tror att man leker. Fifan.

/RBJ

RSS 2.0