Uppdatering

God eftermiddag.
Har varit hemma en stund nu, ligger i soffan och kollar på Bones. Älskar programmet!
Var ju på Huddinge sjukhus idag för fosterdiagnostik. Då mina blodprover inte hade kommit till deras labb ännu kunde han inte fastställa och räkna ut risken för Downs Syndrom, men jag fick iallafall se bebisen, och ja det finns faktiskt en bebis i min mage! Sjukt skumt att se bebisen, men jag blev så glad! Ett lyckorus for genom kroppen när jag såg det lilla fostret som i sommar ligger i min famn.

Får vänta spänt i två-tre dagar nu för resultatet. Jag hoppas innerligt på att allt ser bra ut och att risken är liten.. Håll tummarna för över 200 (förstod inte riktigt hur eller varför någonting skulle bli över 200 men det var liten risk om det var över 200 så hoppas på det!)

Har med mig två bilder hem, man ser inte så mycket, men mer på den ena bilden iallafall! Det värsta är ju över eftersom jag vet att bebisen finns, trots att det som nästan är ännu värre måste jag vänta på i tre dagar.. Återkommer med vad barnmorskan berättar sen. Shit vad nervös jag är!

?

I don't know, why you're not fair
I give you my love but you don't care
What is right, what is wrong

Give me a sign

I don't know, what can I do
What else can I say, it's up to you
I know we're one, just me and you

I can't go on

What is love, baby don't hurt me
don't hurt me no more.
What is love, baby don't hurt me
don't hurt me, no more


Bones

Första advent idag! Ingen ljusstake uppsatt hemma hos pappa men behövs det verkligen? Bara kolla ut på den vackra snön! Hade den inte varit så himla kall hade jag mer än gärna hoppat ut i min pyjamas och gjort massor med snöänglar. Varför jag helt plötsligt har börjat gilla snö har jag ingen aning om. Kanske bara är så.

Ligger i soffan och gör absolut ingenting, superskönt! Ska kolla på Bones hela eftermiddagen och kvällen, precis som jag gjort hela morgonen och förmiddagen. Riktigt svårt att sluta titta när man har börjat ju.

Imorgon står detta på schemat:
09.00 - Vara på plats på Albatrossen¨.
13.00 - Mormor hämtar mig och vi åker till Karolinska för KUB-test.

Riktigt nervös är jag faktiskt.. Hoppas allt går som det ska och att blodproverna visade bra resultat samt att allt ser normalt ut.. Usch vad nervös jag är!

TTYL <3

.

Jag blir så jävla irriterad. Drama hela tiden. Lägg ner nu.

Just the way you are

Dålig uppdatering idag, men jag mår riktigt konstigt i kroppen, vet inte om jag är glad eller ledsen, pigg eller trött, vet inte om jag har ont eller inte och mår illa som bara den. Det är faktiskt ganska jobbigt det här med att ha ett växande liv i magen också, fastän samtidigt så underbart!

Nu ska mina halvt slutna ögon få sluta sig helt och hållet. Rätt person åkte ut ur Idol ikväll, har fått två boxar av serien Bones av M idag och imorgon är det gymnasiemässan! Mår ju ändå bra om man tar bort allt fysiskt..

Godnatt mina fina <3

Save tonight

Hejsan!
Är så sjukt trött i kroppen, ja överallt. Måste sova mycket inatt känner jag. M var här nyss, han kommer tillbaka snart också. Ska vara lite med honom sen ska han hem till sig så jag kan få vila och ta det lugnt själv. Imorgon ska jag bege mig till honom och prata lite med hans familj om allt.

Åt en smaskens fiskgratäng (frysmat) till lunch, jag bara älskar dem! Blir tydligen sesambiff till middag från thaien på HC! Så jävla gott.

Nu kom M hem igen, får se om han har med sig något!
PUSS

13 (12+1)

Åt precis frukost, måste verkligen köpa fullkornsbröd, för hua jag blir inte ens mätt på två mackor men får inte ner mer för mår illa då. Kanske ska börja tvinga i mig havregrynsgröt?`Det ska ju vara jättenyttigt, vill göra allt så bra för bebisen som möjligt. Måste springa nu för att hinna, måste vara på provtagningen halv åtta så jag hinner ta proverna idag!!

Skriver när jag kommer hem sen, mår fortfarande dåligt så blir tidig hemgång för mig..

TTYL

Blueberry face cream

Skulle bara vilja lägga mig i snön och sova. Så mycket mer orkar jag det här. Jävla skit. Förlåt att det här har blivit ett deprimerat tema på bloggen ikväll men fan vart annars ska jag skriva av mig? Nåväl, blir en riktigt tuff dag imorgon som antagligen kommer innehålla massa tårar.

Nu ska jag smörja in mig med en kräm som luktar blåbär, shit vad den luktar gott. Ska kolla OC till jag däckar och sedan njuta av den korta sömnen jag får inatt.

Godnatt gott folk!

-

Nej är inte på humör för att ta en magbild. Vill vara glad då den första bilden tas. Nu är jag allt annat än glad. Bråkar sönder med den blivande pappan. Funderar starkt på att bo hemma med barnet själv till en början. Orkar inte mer.

MHM

Nej nu ska jag ta bild på min mage. See ya!

Hungrig men samtidigt inte

Fick ett sms idag från Karolinska. Ska dit på måndag för KUB-test. Jag är riktigt nervös, inte bara för att testet kan visa indikation på Downs Syndrom utan det är då jag får veta om det fortfarande finns någonting i magen! Det känns så läskigt, tänk om det inte finns någonting där? Vad fan skulle jag göra då? Sådana saker försiggår i mitt huvud just nu, blandat med annan dramatik.

Morgondagen ser ut som såhär:
07.30 - Blodprover på Vårdcentralen
08.10-10.25 - Försöker gå på lektionerna som är då
10.30 - Möte med studievägledaren E

Sedan slutar förmodligen dagen i skolan där för mig. Får se senare på dagen om jag mår bättre. För just nu mår jag sämre än i morse. Nåväl, ska snart ta en bild på magen som senare ska äta middag och synda i godsaker då min älskade pappa fyller år!

TTYL

Vecka 13 (12+0)

Blev inte mycket sömn inatt inte. Somnade runt två, halv tre. Vaknade halv nio. Huvudet dunkar, ont i halsen och är täppt i näsan som en apa. Blir att börja städa snart, har kollat runt på Arbetsförmedlingens hemsida och ska snart skicka iväg lite mejl för att se om det finns något extrajobb för mig. Borde ringa försäkringskassan och sen borde jag börja plugga. Hinner nog inte med de två sista sakerna eftersom jag tänkt mig att vila så mycket jag kan idag för imorgon måste jag till skolan. Dels för skolans skull, dels för att jag ska ta blodprover på VC som ligger i samma byggnad som skolan.

Fortsatt värk i magen som mensvärk, känns lite småläskigt..

Just det! Går in i vecka 13 idag. 12+0 som man så fint (?) kallar det. Nu måste jag nog börja ta magbilder, vill ju minnas hur magen såg ut senare! Kanske visar jag upp den på bloggen. Ska fortsätta vila nu, skriver sen om jag är piggare.

Borde sova

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka?
en pälsjacka (fejk), skinnjacka, en svart kappa eller min stora blå dunjacka.
2. vad använder du just nu för skor? ett par svarta uggs.
3. favoritfärg på kläder? beror verkligen på vad som finns tvättat haha.
4. favoritmaterial på kläder? mjuka tyger.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? ett par rejält mjuka och mysiga (osticksiga) raggsockor.
6. favoritaffärer? H&M, Gina Tricot, osvosv.
7. favoritmärke? ingen märkesbög här inte så blir det jag hittar som är fint!

GREJER
vad har du för:
2. plånbok? svart krokodilmönstrad.
3. dator? en rosa mini-laptop.
4. solglasögon? inga nu på vintern haha.
5. nagellack? målade på svart nagellack idag faktiskt.
6. mp3? finns i mobilen!
7. mobil? sony ericsson satio.

BLANDAT
1. vad har du i din:
a) jackficka just nu? ingenting
b) handväska eller liknande just nu? skolblock, pennor, gamla tändare, tuggummipaket och annat krimskrams.
2. vad är du beroende av? just för tillfället är det ju fan nässpray.
3. vilken sorts lipsyl använder du? har inget sådant..
4. vad tror du på? kloka ord.
5. vad köpte du senast? lunch idag.
6. har du nåt husdjur? ja två katter!
7. vad bor du i? varannan vecka hos mamma (lgh), varannan vecka hos pappa (lgh).

Älskade bror

Det har varit en jobbig dag idag, tänker inte säga varför men den har inte varit så rolig. Eller jo att jag och S umgicks och att jag besökte det dagis jag gick på när jag var en liten plutt har varit jättekul! Just nu mår jag dåligt iallafall, jag har feber och känner mig inte bra hah. Inte den högsta febern men det spelar ingen roll.

Jag blev så glad när de fröknar jag haft bäst kontakt med från andra avdelningar än min egen kom ihåg mig och min lillebror. Jag blev så glad att de nämnde honom för även om jag kanske inte haft dem hela tiden eller jättemycket så betyder det mycket för mig att just de två A och U hade haft honom, det är inte många som skulle bry sig ändå om det kommer en liten kille till dagis med DS. Det är så jävla många människor som inte bryr sig om honom men jag vet att de gjorde det, för det minns jag. Det är så jobbigt att skriva och framförallt prata om sånt här när det gäller min bror. Han har fått ta så mycket skit, men han har inte förstått det så han har inte tagit åt sig. Det har alltid varit jag som tagit åt mig åt honom och blivit ledsen för att det är frustrerande. Så känner jag fortfarande. Jag vet inte, det är bara jobbigt att det inte är så många som förstår hur jag faktiskt känner mig eftersom jag inte känner speciellt många som har ett syskon som är handikappat och har levt med syskonet hela sitt liv. Usch jag vet inte vart jag vill komma med det här. Mina batterier till min hjärna, mitt hjärta och min kropp börjar ta slut och jag måste försöka ladda upp dem på bästa sätt. Vet bara inte alls hur det ska gå till.

Jag orkar inte att allt i livet ska vara så komplicerat.

The Hills

Inlägg såhär på morgonkvisten! Är inte så pigg och glad som jag kanske verkar haha, skulle nog inte ätit upp den andra mackan för nu mår jag jävligt illa.. Frack många glas mjölk också, huh? Detta kan bli en bra dag, om jag anstränger mig och om min foundation ligger i nececären. Grejen är att jag tror att jag glömde den hos mamma. Då får jag panik som vanligt :(. Blir hemgång till M idag efter barnmorskebesöket förmodligen. Nu har jag inte tid att skriva mer! Måste borsta ut håret.. PUSS

K

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK. Hela mitt inlägg raderades. Allt för denna bild på Jeanelle när hon kom till oss. Kul att bilden fungerade också. Godnatt.

Kanske ska börja sysselsätta mig med det här. Om jag orkar

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Sims 3

Funderar på att spela sims en stund. Där kan man bestämma allt själv. Soft. Ingen falskhet, ingen lång väntan och inga större problem. Fan vad skönt alltså! Får se hur länge jag orkar spela innan jag tröttnar.. Bye bye, finns på mobilen.

I was crying when I met you, now I'm trying to forget you

Hemma hos pappa nu. Hörde precis min lillebror från köket som smakade en Baconmuffins, "det var inte gott" var det enda han sa haha. Stackars pappa som var hemma igår och bakade.. Får så lätt skuldkänslor för sånt där, speciellt när det gäller familjen, fast nu var det inget som var så jätteelakt haha men ändå. Vet inte riktigt vad jag vill skriva med det här men men..

Försöker hitta lite nya intressanta bloggar att läsa, trots att jag egentligen borde läsa klart boken Doktor Glas som det är bokdiskussion på imorgon.. Får gå som de går. Har ingen lust att skriva om såna här tråkiga saker, vill skriva om graviditeten!! Men eftersom jag nu är helt lost in translation när det gäller vilken vecka jag är i så känns detta ganska lönlöst.. Vill till barnmorskan nu haha! Vill ställa massa frågor och egentligen vill jag göra ett ultraljud så jag vet att det ens växer någonting i magen, känns ju så overkligt!

Nåväl, ska göra någonting vettigt just nu, puss.

Citrondoftande köttbullar

Godmorgon! Idag måste jag erkänna att jag inte mår illa, fast så kanske det känns eftersom jag är väldigt hungrig haha. Funderar på att ta en till bild på magen, ska kanske bli en rutin varje måndag? Någon som tycker det låter bra/dåligt?

En grej jag är lite fundersam över som jag ska ta upp med BM är att när jag kollar på internet vilken vecka jag är i så står det att jag är i vecka 12 (slutet av) men min BM sa i tisdags att jag var i vecka 10. Kan det vara för att jag sa att mensen har 30 dagar mellan? För har räknat och det stämmer inte, det är 28 dagar.. Får ta upp det med henne imorgon då även min mamma är med.

För jag har börjat läsa en annan tjejs blogg som hade sista mens (förlåt E haha) den 30 augusti och BF är beräknat till den 5 juni. Hon går nu in i vecka 13. Grattis föressten! Jag hade nämligen sista mens 2 september och BF är beräknat till den 8 juni, alltså tre dagar efter henne. Då borde jag snart också gå in i 13e veckan! Ska se vad K säger imorgon (barnmorskan) eftersom vi ska dit då.

Idag blir det hemfärd till my other home, till pappa! Ikväll blir det en början på GI-mat, dock vet jag inte om det är en bra mat för mig som är gravid då man egentligen borde äta enligt tallriksmodellen.. Ska fråga BM det imorgon också! Det blir iallafall som pappa skrev igår "Citrondoftande köttbullar" till middag och det låter väldigt intressant!

Nu ska jag fortsätta kolla på Tyra Banks show, btw jag tror jag kanske börjar få ögoninflammation. Eller något. Kunde knappt öppna ögat imorse..

Nåväl, puss på er!

Rykten

Igår hade jag många fler läsare än vad jag trodde visste om att jag ska bli mamma.. Snart börjar väl ryktena rulla fram också. Men men, eftersom jag kommer rulla fram senare så är det väl lika bra. Hatar rykten bara, blickar, viskningar. Kan man inte bara säga grattis och om man sen har några problem, ta detta med sina kompisar när jag inte är i närheten? Men men, ska inte bry mig så mycket, ingenting har hänt ännu ändå haha så vad är det att prata om egentligen?

Åt precis två stycken mini-pizzor (alltså de är max 5 cm i diametern) och dem är så goda! Sen att de är söta att titta på är inget nytt hehe.. Har även berättat om mobiltelefonen för min far nu haha. Får se sen vad det blir i julklapp, blir glad oavsett :). Klapparna är verkligen inte det som är viktigast med julen!

Nu blir det mer OC, pussar

Sony Ericsson W20i Zylo



Denna skönhet står faktiskt högst upp på min önskelista till julen nu. Den är skitsnygg och har sköna knappar som fasiken! Känner mig ganska trött på min touch och pappa har ändå sagt att om jag inte vill ha Sation längre så kan han gärna ta den hehe. Visst kommer jag väl sakna de finesser och funktioner som Sation har, men jag och M måste ändå köpa en kamera så vi kan börja ta foton till bebisen och dokumentera det. Men det får nog inhandlas på mellandagsrean.

Kommer dock knappt kunna köpa några kläder då :/ Får ta de största storlekarna då antar jag, leta efter koftor och stora tröjor eller något. Tråkigt men spännande ändå!


Drömmar

Godmorgon alla pigga människor! Slog upp ögonen vid nio imorse, beror nog på att kroppen ställt in sig på att sova tio timmar eller något, somnade vid elva igår, vaknar nio. I förrgår somnade jag halv elva och vaknade halv nio haha. Knas. Nåväl, ligger faktiskt i min lillebrors säng och sov här inatt (han är hos mormor och morfar) för M hade sån hosta att jag inte kunde somna och hua vad dåligt humör jag var på igår så det blev bäst att jag lade mig här inne.

Idag ska jag försöka plugga litegranna, käka minipizzor tills jag spricker och ja, kanske ta mig ett långt varmt bad om jag känner mig frussen. Måste i vilket fall som helst lägga mig tidigt ikväll eftersom det är dags för skola imorgon!

Min dröm jag hade inatt, den bästa drömmen på länge seriöst. Kan verkligen inte berätta vad den handlade om men den var riktigt underbar hehe. NEJ det var ingen sexdröm haha.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på OC säsong två, tills skivan tar slut och sedan käka frukost. PUSS

HP1!

Nu är det äntligen dags för Harry Potter! Inte den nya, utan den allra första filmen :D Ska försöka att komma på lite andra tankar nu, trots att jag är så jävla arg och ledsen. Men men. Nu film och invänta sällskap!

Mackenzie Foy

Okej, detta gör mig ganska mycket besviken.. Mackenzie Foy ska spela Renesmee i Breaking Dawn, jag tycker hon är alldeles för gammal. Missförstå mig inte, en skitsöt tjej, men jag trodde inte att hon skulle se ut på det här sättet.. Säkerligen kommer hon bli omgjord och sånt, men jag fick för mig en liten tjej i början som var lite halvknubbig som alla andra barn, iofs står det i boken att hon är slank och smal, men hon är ju lång! Hur ska Bella och alla de andra kunna bära runt denna tjej som ett småbarn när hon i själva verket är nio? Jag är ganska chockad..


Skärgårdssill

Yes! Waise åkte ut från idol igår, finally.. Inte för att jag såg det ske, jag somnade precis när han började sjunga för sin överlevnad i Idol, men jag frågade när M kom upp och lade sig bredvid mig. Jag kände mig riktigt trött igår, kanske var det för att jag hade hållt igång hela dagen?

Började morgonen med att besöka förskolan Klockspelet, med mina tre vänner i min projektgrupp. Var där i två timmar ungefär, sen blev det currykyckling med ris till lunch och sist men inte minst, SACO-mässan. Var väldigt roligt där, trots att jag inte hittade någonting som riktigt passade mig. Kulturama verkade lite intressant och självklart bartenderskolan men det vet både jag och alla andra att det är en liten dröm jag får lägga på hyllan just nu!

Till middag blev det Italienska köttbullar med bandpasta, jisses vad det är gott! Lite sill till förrätt och till efterrätt haha.. Ja jag är konstig som kan äta sill bara sådär men jag gillare! Ska ta mig en liten munsbit sen när jag börjar bli hungrig snart. Som mellis efter frukosten liksom ni vet. Nåväl, Idol gillades skarpt, speciellt Jay's andra låt.

Somnade halv elva.. Vaknade halv nio.. Är trött, har ont i magen (livmodern som växer, känns typ som mild mensvärk), är kissnödig, har ett sår i gomen från igår (åt en nachotugga och fick skalet i gomen som fastnade och nu är det ett sår), vill ha godis och minipizza, borde sova. Juste, vill kolla på någon film! 

Får se hur jag mår senare haha, gillar att jag får klaga hur mycket som helst på bloggen min, ingen kan säga något! 

En hemlis.. Jag vill att min mage ska bli lite stor så jag kan känna att jag kan prata med h*n, skulle vara så mysigt hehe.. Vill känna sparkar och ja, vill se att jag är gravid så jag kan riktigt förstå detta!
Skriver senare, puss

Början på en önskelista

Tänkte göra en flashig och snygg önskelista med collage från Picasa, men nej det orkar jag inte just nu. Det får bli en kort och tråkig text med punkter haha.

Såhär långt har jag kommit:

- Pengar
- The Sims 3 Kvällsnöjen
- Gucciparfym
- Spelet "Med andra ord"
- Tjocka leggings
- Raggsockor (ej stickiga)

Tja, så långt har jag kommit som sagt. Anledningen till att jag inte önskar mig någonting till bebisen är för att jag inte har fått den tillåtelsen av varken mamma, mormor eller pappa. Detta är om det skulle hända bebben något, då skulle sorgeprocessen blir mycket svårare. Det känns lite som negativitet men de har självklart rätt i vad de säger. Pratade precis med pappa i telefonen, han sa det, när du ligger inne och föder kommer alla saker att lösa sig. Jahapp sa jag, en god fé som springer runt och shoppar lite? Det får vi allt se..

Tog faktiskt ett kort på magen imorse haha, gud vilken tönt jag är, men men man ser faktiskt lite hehe.. Nu ska jag sluta pladdra och tänkte drömma vidare om alla kläder jag inte kommer kunna ha på mellandagsrean. PUSS

Yes and no

YES YES YES YES! Till min stora glädje har ÄNTLIGEN den person som jag gillat genom hela ANTM säsong 15 gått till final! Detta är fanemig första gången i någon ANTM säsong som den person som man hejat på genom hela skiten kommit till final. Ni förstår inte hur glad jag blev haha! Både hon som jag hejar på och jag själv blev galet förvånade haha, nu låter det som att jag var där och känner henne men jag såg det och såg hennes min och upptäckte sedan min egen min som var på ett ungefär precis likadan som hennes haha. Vem det är tänker jag inte säga hehe, det får ni andra se när säsong 14 tagit slut på tvn ;). He he.

NO NO NO NO! Till min mindre stora glädje har jag nu upptäckt att jag inte känner någon lukt just nu haha. Det är väldigt irriterande då jag efter frukosten jag åt halv tio blev hungrig vid halv ett och tog mig en knäckebrödsmacka med en tjock skiva julskinka med senap på. Hade ju tänkt att avnjuta denna macka otroligt mycket med alla goda smaker.. Icke sa nicke, så jag fick nöja mig med lite senapssmak lite till och från.

NU kom posten, ska se om något var till mig.
TTYL

Det är inte lätt när det kliar i halsen/örat

Gud så irriterande detta är! Det kliar i halsen/örat så man måste hålla för örat och låta hemskt för att det ska sluta klia, haha det är mycket svårt att förklara vad jag menar men det är sjukt irriterande! Katterna blir vettskrämda och sitter och stirrar på mig just i denna sekund och undrar vad i helskotta jag håller på med!

Då var det dags för ett helt nytt kapitel i livet

Nu är det fan dags att berätta, jag kan inte hålla mig längre! De få som läser denna blogg som kanske inte redan vet detta men som gärna vill veta, here it comes. I juni nästa år blir jag mamma och M blir pappa. Jag vet inte riktigt om jag förstått att vi verkligen valt att bli föräldrar nu, men det har vi. Jag kan inte vara gladare än vad jag är. Förutom att jag verkligen mår illa heeela tiden.. Men om några veckor så. Får vi hoppas iallafall.

Vet inte riktigt hur mycket jag kommer uppdatera eftersom jag har en tendens att inte orka mer helt plötsligt, men eftersom detta handlar om en liten bebis, ett liv så tror jag att jag kan klara av att skriva iallafall nästan varje dag hehe. Än så länge är jag endast i vecka 10 så jag har inte gått så långt ännu i graviditeten men ändå en god bit på vägen.

Magen min börjar bli svullen, men den har inte blivit hård ännu, det tar nog ett bra tag. Men eftersom jag har haft en småfet mage innan så kanske det inte ser ut som att jag är gravid utan snarare att jag lagt på mig lite extra småfett haha ;). Nåväl, jag kan ju kanske lägga in en bild imorgon eller något så kan ni se om jag ser gravid ut eller icke.

I tisdags var jag och M på inskrivning hos BM. Vi pratade en massa, även en läkarkandidat var där, han var trevlig så det gjorde ingenting. Vi kände oss väldigt välkomna och sådär, vi fick inte så många broshyrer och sånt som jag hade förväntat mig , men det kanske kommer nästa vecka. Vi ska nämligen tillbaka dit då för att prata om fosterdiagnostik. Vi fick förfrågan att göra ett moderkakstest för att se om vår bebis har Downs Syndrom eftersom min lillebror har ärftlig sådan. Dock har ingen av mina föräldrar någon tydan på att ha det som anlag (då hade jag också haft DS) så vi vill göra testet för att få det bekräftat att bebben inte har detta. Trots att vi inte kan vara säkra på att det inte är så, så känner jag mig ändå ganska säker på det.

Har ni några frågor så var inte rädda att ställa dem! Det enda jag känner att jag inte vill ha här på bloggen är negativitet, om hur vi ska klara oss osv, då behöver ni inte läsa! Det gäller även mina kära vänner som inte vet om det här ännu, men så känner jag.

Nu känner jag att magen kurrar och det är dags för en hårdmacka med lite julskinka på tror jag!
Hörs senare.

Kanske ska börja skriva en bebisblogg istället för rulesbyj.blogg.se?

  • Första dagen for din senaste mens var 02-Sep-2010
  • Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 09-Jun-2011 (s tecken)
  • Du är gravid i vecka 10+2 (läs mer).
  • Bebisen är c:a 34 mm.
  • Du har klarat av 25% av graviditeten.
  • Du har 207 dagar till förlossningen.
  • Din första trimester varar från 02-Sep-2010 till 30-Nov-2010
  • Din andra trimester varar från 01-Dec-2010 till 28-Feb-2011
  • Din tredje trimester varar från 01-Mar-2011 till 09-Jun-2011

RSS 2.0